Ел. инструментите. Консумативи.
cat - специалист
Здравейте харесах си електрожен на тази фирма https://poibar.alle.bg/ по специално трансформаторния им електрожен Т 160 . Ако някой ползва техни продукти моля да сподели мнение благодаря предварително .
gnt69 - майстор
Ей сега те изядоха специалистите. Ще кажат че кофите били на мода преди 20 години сега само инвертори. :partyman:
cat - специалист
gnt69 написа:
Ей сега те изядоха специалистите. Ще кажат че кофите били на мода преди 20 години сега само инвертори. :partyman:
Карай аз съм старомоден :o а и парапети и огради рядко заварям . Интересува ме дали електрожена е със същото качество като пернишките пише че е с медни намотки но е с2 килограма по лек .
gnt69 - майстор
Пише че е пернишки, какво ще заваряваш с него ако не е тайна. Гледам на Драгозов нещата добри бая хора ги купуват и все положителни отзиви. Аз имам един подобен туч правен 32 кила, един път съм го ползвал голямо лепнене падна, но преди 20 дни си взех телоподаващо. Сковах набързо една оранжерийка и съм супер доволен не лепне няма шлака абе приказка, за лека работа идеален, тежка ако имам обикновенно я давам на някой да я свърши срещу заплащане. :partyman:
cat - специалист
Ами мисля това да ми е малкият електрожен . Иначе заварям почти всичко вчера една вилица на мотокар заварих беше се откъртила горната кука . Видях цената на Агро маркет 420 лв е доста нагоре .
gnt69 - майстор
Е ти си професионален заварчик а аз съм взел акъл да давам. Ама дават и маска подарък. :partyman:
cat - специалист
Не съм професионален заварчик с друго си вадя хляба но мога да заварям .
gnt69 - майстор
Ако си близо до София върви пробвай инверторите на Драгозов, според мен без да съм вещ не е добре да купуваш трансформаторен електрожен. Все едно да си купиш нов телевизор от магазина но :partyman: с кинескоп.
cat - специалист
По ред причини не искам инвертор , просто питам някой има ли мнение за този магазин коректни ли са . От Поморие съм Агро маркет ми е далече.

Тема "Мнения за тази марка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: