Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Някой от вас експлоатира ли китайски батерии ? Има ли резервни части? Струват ли си парите?
Не смятам че" инвестицията" в китайски смесители,душбатерии и т.н. аксесоари за баня и кухня са добра идея.
Лично аз ползвам на "Видима-идеал"-Севлиево от 6г. в пълна експлоатация и нямам абсолютно никакви ама никакви проблеми с нито едно от тях.
Цената мога да кажа че не е висока или ако на теб ти се вижда висока то това е заради безупречното качество, което не търпи никакъв компромис.
Лично мое мнение-инвестирай в немски,бълг. италиански,но не и китайски аксесоари за баня.


Успех в избора
Нищо китайско което се продава в Бг не стува!
О месец имаме и китайска и видимска батерия. И двете са около 100 лв. Засега сме по-доволни от китайската - видимската е много "мека" и "гумена" - като се върти и вдига/сваля лостът има известен ход (все едно че има гумени части вътре и те се разтягат), през който не става нищо. Досадно е.
Радвай се, че няма китайски части, които капят... Е, то има време де.
:? Китайски смесителни батерии-тънък материал и са пълен боклук !
Аз рискувах и си купих китайски смесители от Metron, колкото изкарат толко... :roll: изглеждат добре, не са скъпи и не са от най-долнопробните модели. Изработката е добра и за това реших да поема риска.... също така не са пестили материал като са ги правили, защото са тежки. Имам познати, които ползват китайски смесител за умивалник вече 2 години, нямат проблем и все още си го ползват. Вероятно по-често дават дефекти от българските, но всичко си е до късмет. Всичко опира да пари... :cool: , ако сега не ти се дават много пари скъп и дизайнерски смесител, си купуваш китайски, който ще изглежда добре, но може да изкара 2 години...може и повече. Успех с избора....не забравяй, че смесители се сменят ама плочки и кухненски шкафове по-трудно :)
Аз имах китайски смесител.Изкара близо година и прокапа.Лошото е,че части за тях освен,че няма,ами и трудно се разглобяват.Като напънеш по-силно и те се чупят.Сега съм с българси.
Имам в кухнята китайски. Два пъти се е случвало да прокапе и мъжът ми почиства и сменя нещо. В момента не капе.
100лв са скъпите китайски и сравнително евтините български. За банята си купих един по-евтин модел на Видима и нещо не ми харесва. Вече не съм сигурна и в тяхното качество :? .
Дано не се налага да сменя отзад шестограмите.Трябва да е голям късметлия за да ги намери по магазините.Освен това те са и по-тънки от стандартните.

Включи се в дискусията:

 Отговори   Нова тема Абонирай се

Сподели темата:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:

Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?

Върни се в “Баня”