Ел. инструментите. Консумативи.
Klemans - помощник
Здравейте,нов съм в този форум,но имам проблем и реших да пиша.Днес си закупих моторен трионMcculloch cs380 практис стара загора .Всичко точно прибрах се на село налях му бензин и масло и го запалих( някъде съм чел че като е нова машината трябва да изгори поне един резервоар гориво на оборот)Но го оставих в градината на една стара черга(мил ми е още)след 10-15минути машината загасна.Учудващо тръгвах към нея гледам пуши и си викам че е нова затова е,но не .По принцип имам Stihl ms180(перфектна машинка за лични нужди)но вече има големи хлабини и гасне ,губи мощност.Общо взето не съм бос с тия машинки.Имаме малки деца ира принцип когато в момента не работя с машината но тя е запалена и включвам спирачката за всеки случай.Така направих и с Mcculloch-а но като угасна видях че обтягащия му капак пуши,пласмасата се разтапя.Той е с тъй нареченото бързо обтягане.Махнах спирачката и видях че на оборот машината върти веригата и та доста бързо.Аз си мисля че има фабричен проблем с центробежния съединител.И сега почва едно ходене по мъките ходих до практис те изкат протокол от сервиз на HUSGVARNA.Сега в сряда ще ходя.Как мислите какъв ми е проблема с тази машинка защо върти на празен ход.Чак запали спирачката стопи капака.
Дали има проблем за мотора че го е натоварвала спирачката,макар след това си палеше без проблем.Направо се чудя да искам смяна на машината.Как мислите имам ли право???

Тема "Проблем с бензенов трион" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: