Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
здравеите, бихте ли ми казали мога ли да позамажа някои пукнатини или места където мазилката се е отронила от таван . Тавана мисля че е мазан с вар. Искам да сложа латекс. Като мазах директно отгоре тавана тръгна да се рони на луспи и стана мазало . Тези луспи се разнесаха по тавана от валяка. Мога ли да ги позамажа с гипс сатен и после латекса??
velsi - Почетен майстор
Можеш, но не е най-доброто решение. Аз при мене шпакловах с гипсова шпакловка, но използвах и мрежа. Стана много здраво. Препоръчвам.
сатен гипс май е по правилно. Е как мрежа по таван?. Аз опитах днес и става. Основата е вар и като се нанесе латеь се лущи. Но после пак ще загладя и пак латекс. А може ли да ми кажете в детската си стая сложих терафлекс после ниг кол, изшукурено е и сега кое ме саветвате. Сатен гипс или гипс. шпакловка. Не е хол и не мечтая лукс гладко и с блясък. Просто искам да оцветявам вече.
velsi - Почетен майстор
Аз мрежа слагах на стените, защото бяха напукани. Не виждам пречка, ако има нужда да се сложи и на тавана. "Сатен гипс" доколкото знам е марка гипсова шпакловка, а не принципно различен продукт. Така, че дали с него или с нещо друго резултата ще е същия.

Тема "Гипс сатен върху варови пукнатини държи ли?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: