Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Здравейте Колеги, радвам се че пиша в този форум макар и темата ми да не е много за радост.
Приложената снимка показва откритият от мен проблем заради който водата постояно тече в тоалетната чиния, а когато ръчно наместя така наречената от мен гумена помпа, при натискане на бутонът няма действие. Та намерих същият модел части като за моето, но сега идва проблемът поради който пиша ? Как да го сменя? От бегли опити усещам че всякаш е залепено със силикон? Моля някой който се е сблъсквал с подобен проблем да ми каже някой пиниз или специален ред по който трябва да извърша смяната.
А това е въпростната част която мисля че трябва да купя : http://markita.net/armatura-za-monoblok ... ichna.html

Прилагам снимка на откритият от мен проблем. На снимката съм заобградил проблемната зона, като открих че там липсва едно парче пластмаса в което или влиза или укрепва "пръчката на гумената помпа " която се изтластква след натискане на копчето за вода.
Благодаря ви, успешна вечер! :drinkers:

Снимка : Изображение
chapara - майстор
Че е лепено се вижда, но по принцип не се лепи. На артикула има всичко както виждам, дано има упътване за последователността на подреждане на гумените уплътнения. За целта трябва да демонтираш казанчето, вероятно да подмениш и шпилките за захващане за чинията с гумите, защото се виждат силно корозирали, да почистиш всичко, да изсъхне порцелана, да сглобиш. После монтаж към чинията, захранване въм ВиК мрежата и си готов :wink:
Благодаря за отговорът колега. Общо взето пипкава работа.
Весели празници

Тема "Проблем и ремонт на помпа в тоатлет.казанче" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: