От мобилни телефони до цифрови камери
Търся захранващ блок за българска радиостанция РТ51-М3 ако някой има да пише.
plamen6703 - майстор
Едно изпуснато тире може да ти е попречило да намериш :wink: В понеделник мога да ти кажа дали имам или е отишъл в казана за боклук :partyman:
hidrazin - майстор
Не е изпуснато тире а има излишна буквата Т.
Той това захранване го търси от пролетта и още не е разбрал как се казва радиостанцията...
Ако е същата радиостанция (което е много вероятно) - имам я нова, със заводските пломби но не е за продаване.
Имам и 1-2 бр. от най-долния блок (захранващия) но са в плачевно състояние.
:partyman:
plamen6703 написа:
Едно изпуснато тире може да ти е попречило да намериш :wink: В понеделник мога да ти кажа дали имам или е отишъл в казана за боклук :partyman:
Колега дано имаш ще се разберем за цената. :supz: Видях си грешката едно тире съм изпуснал и без "т". лек ден ти желая.
plamen6703 - майстор
Ако има цената ще е една усмивка и пратката от врата до офис или докъдето кажеш :wink: :partyman:
hidrazin - майстор
Разгеле! :-D
:partyman:
plamen6703 написа:
Ако има цената ще е една усмивка и пратката от врата до офис или докъдето кажеш :wink: :partyman:
Дано да имаш само с усмивка няма да те остава и шише домашнярка двоен припек ще имаш от мен :-D
Само да те питам като запояваш смд елементи каква лампа ползваш лед, халоген щото се чудя коя е най-добре?
plamen6703 - майстор
За осветление при запояване ползвам криптонови крушки... Предполагам философите ще ти кажат за лед, за халогени, не се връзвай :wink: ... Опитай с криптонови крушки матови на "Тунгсрам"... Всеки ден запоявам и ако не са добри няма да ги ползвам :partyman:
fox_vt - майстор
И за какво то е криптонова крушка ...ако ще искаш осветеност и енергоефективнист ксенон . Дали ще е напълнена с аргон,криптон или ксенон все тая щом е обикновена лнж.
plamen6703 - майстор
За какво ми е, ако разбираше нямаше да питаш и да се опитваш да даваш "съвети", които не съм търсил и са ялови :-D
Колегата е попитал и съм му отговорил какво ползвам :wink: :partyman:

Тема "Захранващ блок за българска радиостанция РТ51-М3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: