Здравейте ,от 2 години ползваме Пералня Crown Alba AL 600 T  от тогава я пускаме само на тази програма която я на снимката  .Днес забелязахме ,че  оборотите  се променят   все едно ще центрофугира  при работа постоянно се повишават и намалят .Не знам друга кратка програма да пробвам как ще е  каква може да е причината  програматор предлагам или нещо по платката .

Прикачен файл
DSC_0100 (600 x 450).jpg (41.43 KиБ) Видяна 6167 пъти
 Това става когато прането не е разпределено равномерно вътре или има дрехи които задържат доата вода в себе си и тя се опитва да си го намести за да няма голям дисбаланс при високите обороти. Намалянето е защото се опитва да изцеди малко повечко вода от тях и така да премахне претоварването и ако успее да продължи на максимални. Иначе ще почне пак да го клатушка и да го разпределя от начало. Не знам как да го обясня по разбираемо.
  Това става когато прането не е разпределено равномерно вътре или има дрехи които задържат доата вода в себе си и тя се опитва да си го намести за да няма голям дисбаланс при високите обороти. Намалянето е защото се опитва да изцеди малко повечко вода от тях и така да премахне претоварването и ако успее да продължи на максимални. Иначе ще почне пак да го клатушка и да го разпределя от начало. Не знам как да го обясня по разбираемо. Колегата "Лов" ти е написал нещо, но ти го подминаваш. Предполагам си подминал да прочетеш и инструкцията за експлоатация на пералнята, за какво да я четеш като това се прави само в краен случай
 Колегата "Лов" ти е написал нещо, но ти го подминаваш. Предполагам си подминал да прочетеш и инструкцията за експлоатация на пералнята, за какво да я четеш като това се прави само в краен случай