Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Трябва ми добра пелетна камина с водна риза за вила 130 кв.м. +баня и бойлер.Давайте предложения. Цената разумна, качеството приемвливо.
jabata - специалист
megre написа:
Трябва ми добра пелетна камина с водна риза за вила 130 кв.м. +баня и бойлер.Давайте предложения. Цената разумна, качеството приемвливо.
Варианти много, но всичките струват пари :) За съжаление без пари има само в нощния магазин, ама там ако те хванат бият :-D
Иначе кажи мощност, защото така няма как да знае човек. 130 кв. все още е много разтегливо понятие. Има ли изолация, няма ли...в кой район е, и т.н. Защото 130 квадрата вила в сандански ще се топли с една мощност, а в планински район, с близо много повече.
Затова кажи ориентировъчно мощност. Иначе варианти много: български, сръбски италиянски, и т.н.....
andy_forresite - майстор
Я попитай bmahob дали ще продава неговата 21 kw Alfa Plam. Той се топло- и шумоизоизолира, пакетира, бетонира ... и в момента само мъчи камината с тези ниски мощности, на които гори в тях. Тъкмо ти ще я вземеш на хубава цена, а той ще си доплати и ще си вземе някоя по-малка като за неговия апартамент.
syncho - майстор
е да след това ще я мъчи megre, ама поне разнообразие ще види тая каминка :)
bmahob - майстор
130кв не е малко за моята Плам :-D ако иска човека ще се споразумеем ама не знам само как ще излезе от нас :-D :partyman:
Като я внасях беше с палето за по добра сигурност и не можа да свие на входната врат и бутах част от стената :-D ..... тежи мамк*** й 4-5 човека със зор я качвахме, а като махнах капаците ..... куха :?
п.с Анди не съм се пакетирал до край, таванната плоча е частично временно изолирана :drinkers: събирам пари за нея* да си бачкам това лято
bmahob написа:
..... тежи мамк*** й 4-5 човека със зор я качвахме, а като махнах капаците ..... куха :?
Вий са разберети, турете масата, водя още двамина, изнасями, тварим и сядами.
andy_forresite - майстор
Става въпрос за вила, в която предполагам няма да се отоплява постоянно. Трябва да може да се затопли бързо и затова се залага по-голяма от обикновено мощност. Има голям бункер - цели 45 кг. Освен това има над 3 kw от излъчване. За мен това са сериозни плюсове за вила.
Конкретно тази камина има подобрения и се представя ефективно и безаварийно. Ако искат, да си правят, като не искат... Само предлагам. Нищо не печеля и нищо не губя аз от това. Твърдя че при евентуална сделка и двамата ще са доволни.
bmahob - майстор
Аз после трябва да взимам Алфа плам 15кв/ или Горно Оряховска звезда :-D

Тема "Пелетна камина с водна риза." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: