• 1
  • 2
Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
fore - майстор
Понеже задаваш въпроса така и отговора е - за нещастие този син маркуч е Лидлски и съответно не си струва без значение какъв е и с какво сечение !
plamen6703 - майстор
Това е един от случаите, когато няма значение, че е лидълски, тоя маркуч ще върши работа макар и да е от Лидъл :-D
fore - майстор
Ама защо ? Какво му е предимството и недостатъка ?
Гост - специалист
fore написа:
Предимството- че е син на цвят.
Недостатъка- че е Лидл-ски.
zz_stefanov - майстор
Гост написа:
fore написа:
Предимството- че е син на цвят.
Недостатъка- че е Лидл-ски.
Нее, от гледна точка на безопасността, трябва да е оранжев. :cool:
Не останаха предимства :lol:
plamen6703 - майстор
Малиии, Алиса в страната на чудесата :drinkers: :partyman:
cholev - майстор
Пачо е майстор
Пачо е чел Алиса
Пачо е номер едно :-D
zz_stefanov - майстор
cholev написа:
Пачо е майстор
Пачо е чел Алиса
Чоле, Форе, аз направо ще си копна поста от другата тема:

...... тука двама болни по шопинга (ониомания) пишат вече 4-ти сезон на стосериен сериал.
https://zdrave.rozali.com/psihologia-zdrave/p712.html има си психолози за такива, ако те не свършат работа, психиатри :cool:

имам три лидълски инструмента: ми най долна проба от това което има на пазара са.
Отдавна предлагам да има отделни теми за и Ейхел, Райдер и сие, но очевидно техния маркетинг не е успял да психира някой така , както лидълския вас.
The master - специалист
zz_stefanov написа:
cholev написа:
Пачо е майстор
Пачо е чел Алиса
Чоле, Форе, аз направо ще си копна поста от другата тема:

...... тука двама болни по шопинга (ониомания) пишат вече 4-ти сезон на стосериен сериал.
https://zdrave.rozali.com/psihologia-zdrave/p712.html има си психолози за такива, ако те не свършат работа, психиатри :cool:

имам три лидълски инструмента: ми най долна проба от това което има на пазара са.
Отдавна предлагам да има отделни теми за и Ейхел, Райдер и сие, но очевидно техния маркетинг не е успял да психира някой така , както лидълския вас.
За да се предпазя от тази така опасна болест бих искал да попитам - Ониманията е пристрастяване към пазаруване на една определена марка инструменти или въобще към пазаруването? Има ли онимания при пристрастяване към Бош (например) инструменти? Благодаря предварително за отговорите.
Virtex - майстор
zz_stefanov написа:
Такива теми не е задължително да са направени от модератор. Спокойно може да направиш тема и да се пише в нея. Ако тук се коментират дадените уреди мненията ще се прехвърлят там.
  • 1
  • 2

Тема "offtopic от Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: