Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Колеги имам проблем с паленето на Каспар 18 кв.пали за 18-20 мин. или препълва кошницата и дава грешка дайте съвет
вт ное 20, 2018 9:12 amPetko S написа:
Колеги имам проблем с паленето на Каспар 18 кв.пали за 18-20 мин. или препълва кошницата и дава грешка дайте съвет
Петко, питай тук viewtopic.php?f=10&t=55467, пък има и за четене.
Успех!
brassSob - специалист
Не си само ти. С новото управление докато инсталаторите не го понаучат е така масово. Препълва...не ще да пали...камината "киха".
andy_forresite - майстор
Редно е да има инструкция за експлоатация, в която освен да е описано как да се лъска камината с парцала, да са дали легенда на всички параметри кой за какво е и какви стойности приема от-до. Така пар. 10, пар. 51 ... сигурно телескопът Хъбъл се настройва по-лесно, нищо че в Космоса...
brassSob - специалист
вт ное 20, 2018 10:43 amandy_forresite написа:
Редно е да има инструкция за експлоатация, в която освен да е описано как да се лъска камината с парцала, да са дали легенда на всички параметри кой за какво е и какви стойности приема от-до. Така пар. 10, пар. 51 ... сигурно телескопът Хъбъл се настройва по-лесно, нищо че в Космоса...
Ако имаш познат с камина Екоспар помоли го да ти даде книжка от камината и виж за какво става дума. Ти си свикнал с хубато на Грейко :) . Но тук при Екошпарите нещата са съвсем съвсем различни..и за сервиз и за всичко.
Много подходяща тема да си призная, че имам мерак за малката еко...., ама купя ли я, веднага и изтръгвам карантията и я натурализирам.
Оригиналният контролер трябва да се учи и пак се получават нещата.

Тема "Проблем с палене Екоспар 18 кв." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: