Ем кисело, с много семки, ем на високо, па и бърже свършва

По-любопитно е къде ще го плюват с тело

чет яну 17, 2019 8:25 amФитилчо написа:...редактирано: без връзка с темата...чет яну 17, 2019 8:21 ambatVenci написа: Явно на големите критики тук в темата никой не е обърнал внимание...Българинът е ... с невъзможност да види по далеч от носа си. Това го знае всяко хлапе. Освен това е преживял и коминзЪма и затова е като невиждАл... шото тогава тея неща се продаваха в кореком. Освен това все го е страх да не настине и да не се мине и затва е зимАл задължително като е видял, че е 200 лева.
чет яну 17, 2019 1:03 pmfore написа: Истерията с телта.... О боже господииии. Каква тел какво нещооооо.Форка ,айде спри да разискваш ,"приятелю"!!!!Че ми писна от твоите тъпи обяснения.Бих те посъветвал да спреш да се изхождаш за неща за които изобщо нямаш представа !![]()
Направо черно злато.
Значи имам чувството че си чешете езиците само.
Как ще има флюсова тел за алуминий, като апарата тип "нещо-подаващо" е траф и не може да заварява цветно. Отделно за цветно се иска и Аргон.
1
Ако продължа да разисквам въпросната тел, то 0.6 и 0.8 почти няма метал по себеси за да се направи тръбно-флюсова. Това води до лош провар и заваръчна вана.
Ето защо и колегата по горе е наблюдавал лошата работа на машината ползвана пред блока му от възрастен ентусиаст. А като се съчетае това и с обикновеният траф и шева отива....
Работя и със Струна- схема чопър и с телчарка на ИГБТ и газ, която е моя. Ами Чопъра най ми харесва, но той е автомат. ИГБТто прави повече пръски. Но то има и повече настроики, които не съм хванал. Та Лидлският вероятно ще ме откаже ако го тествам.
чет яну 17, 2019 11:55 pmfore написа: Аз със сигурност заварявам и съм заварявал повече от тебе. А и притежавам повече заваръчна техника от тебе.
Не се броят стоките в магазина и служебните машини.
Търговска му работа........![]()
Ще го отдам на лош дневен оборот. И с тия телове и грамажи направо се ....
И ти казах- недей да ми казваш от какво разбирам ! Разбирам не разбирам, но заварявам.
пет яну 18, 2019 9:37 amagj написа:Занимаваш се с писане по форумите, дразнене- за справка темата с Инверторите и се имаш за някакъв капацитет без който не можеме тукчет яну 17, 2019 11:55 pmfore написа: Аз със сигурност заварявам и съм заварявал повече от тебе. А и притежавам повече заваръчна техника от тебе.
Не се броят стоките в магазина и служебните машини.
Търговска му работа........![]()
Ще го отдам на лош дневен оборот. И с тия телове и грамажи направо се ....
И ти казах- недей да ми казваш от какво разбирам ! Разбирам не разбирам, но заварявам.![]()
Имам чувството че съм в детска градина!Та ще кажа само :
- Форка,....объркал си човека !Не знам за какъв търговец става въпрос....?
Вече повече от 25г.се занимавам професионално със заваряване,търговските дейности са ми напълно неясна материя.Та затова си позволявам да ти правя бележки по писанията ти по въпросите на завряването.Пак ти казвам не взимай отношние по въпроси които нямаш необходимата компетенция.
Идеята на присъствието ми по формите, е да дам съвет по въпроси който са в моята компетенция.Съответно и да получа съвети и отговри за неща които не разбирам.Обче като чета, не само тук ,как се дават съвети ,дълбоко се замислям дали вече има смисъл от четене и участие във форуми.Стана трудно и отсяването на информацията,понеже кой чул ,видял ,разбрал и недоразбрал нещо, бърза да дава акъл...
П.П.Поста е офтопик !Видях че модератора е преместил смехориите на Форката ,в отцепена тема.Просто бях длъжен да отговоря ....
Моля и тоя пост да отиде там.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: