Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
slavckc - специалист
Здравейте, харесаха ми следните продукти на Амик-94, но съм ги виждал само на снимка. Писах им имейл, да ми дадът по-подробна информация за тези продукти, но те не пожелаха да ми отговорят. Интересуваме дали някой е запознат с продуктите им, дали е доволен от качеството на материалите и изработката. Имат магазини само в София (продават ги и в Айко), а аз съм от Варна и да се разходя до там само за информация е малко неизгодно. Ами ако не ми харесат, когато ги видя на живо? Та молбата ми е, ако някой има наблюдение върху тези продукти, да сподели мнение.

Прикачен файл

12.jpg
12.jpg (53.85 KиБ) Видяна 4277 пъти

Прикачен файл

ogledalo_TANJA_big.jpg
ogledalo_TANJA_big.jpg (75.89 KиБ) Видяна 4277 пъти
Преди няколко месеца си купих от магазина в София/Овча Купел/ модел Таня-долен.Банята ми е малка и взех модела изработен от водоустойчивия материал.Доставиха ми го след около 4-5 седмици.Не съм я ползвал интензивно, но ми се вижда с прилично качество.Седи добре в ъгъла който даже не е прав, но една туба силикон свърши работа.В Практикер също го има този модел.
Ако те имтересува още нещо питай.
slavckc - специалист
Много благодаря за информацията. Днес минах през Практикер и ги разгледах. Моята баня също е малка (1,40х1,80м) и затова съм на вариант с ъглова мебел. Предлагат ги в две разновидности - МДФ и ПВЦ. Заслужавали си да се дават повече пари за ПВЦ, при условие, че в банята ще има душ-кабина и няма да се мокрят директно, евентуално може да има пара?
Моята баня е 1.3х1.7 и също ще е с кабина, но за сигурност си взех шкафа с водоустойчивия материал.Май разликата в цените не беше над 100лв.А горният още не съм го поръчал, защото си мисля, че мога да взема стандартен шкаф /не ъглов/.Пространството на височина няма такова значение, а като разглеждах ъгловия ми се стори с доста малък обем.
Е ако още се чудиш мога да ти пратя снимка да видиш как стои и да прецениш.За мен долен ъглов е добро решение.Поздрави.
P.S.ако евентуално поръчваш уточни мивката да ли да е с ляв или десен отвор за батерия ако ти е важно.Аз бях забравил това и ми доставиха с десен.Добре, че няма значение за мен.
slavckc - специалист
За мен също е без значение мястото на смесителя. Аз смятам да взема двете части, защото ми харесаха, но разликата в цената за ПВЦ и МДФ (в Практикер) е над 400лв. От сайта на АМИК не разбрах, дали мога да си ги поръчам директно от тях? Така ще изглежда банята. Малко ми е мътно още как ще монтирам тоалетната чиния. Зад нея минават тръби, скрити в "куфар".

Прикачен файл

Copy.jpg
баня
Copy.jpg (43.19 KиБ) Видяна 4130 пъти
стига бе...нямам време да търся касовата бележка, но мисля че беше около 570 от водо и 100лв по-малко ит влагоустойчивия материал...
а колко е горния от ПВЦ?
днес си купих от Аико горната част на Таня от МДФ за 320лв.От ПВЦ е 449.В Практикер са по-скъпи.Магазинът в София май ще го затварят.
slavckc - специалист
Явно ще купувам от Практикер, но може и да размисля и да се разходя до София. storaro, дали мога да ги поръчам от производителя и да ми ги доставят до Варна? Моля те, сложи някоя снимка, след като направиш монтажа, за да видя как изглеждат на живо в банята.

Тема "ъглова мивка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: