Връзката между 2 свята
audibs - напреднал
Здравейте значи ще си купувам блиндирана врата за нов апартамент,но понеже парите все не стигат търся нещо по-ефтино.Намерих в един магазин много добре изглеждат със скрити панти,с мдф покритие,стабилно изглеждат и т.н ,но са китайски затова пък цената е 339лв+50лв монтаж.Някой познати ми казаха,че като им се развали бравата и не подлежат на ремонт,ами трябва да се сменя вратата.Въобще ако някой има мнение по въпроса да сподели.Не мога да отделя повече от 500лв за това.
Теди - специалист
Като всички китайски боклуци вероятно това е поредния. След като видях китайски гранитогрес да попива вода... :? Щом англичаните имат поговорка "Не съм толкова богат, че да купувам евтини неща" какво остава за нас? Решението е твое, но намери някой който има такава врата да сподели впечатлението си първо.
todor_velikov - специалист
виж тук http://www.solid55.com/bg/index.php мисля че има хубави врати за 500-600 лв.иди и виж на място
audibs - напреднал
За Солид като гледам нямат представителство в Бургас,а и на сайта им няма цени.Някакви други предложения и отзиви?
todor_velikov - специалист
audibs написа:
За Солид като гледам нямат представителство в Бургас,а и на сайта им няма цени.Някакви други предложения и отзиви?
извинявай не видях че става дума за Бургас :cry:

Тема "блиндирана врата-въпрос" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: