• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Landser - напреднал
Здравейте, трябва ми схема за пускане на
двускоростен трифазен двигател изпълнена с пакетен ключ, ако някой може да снима ключа на кои изводи кое се връзва, ако не ще го мисля.
plamen6703 - майстор
съб фев 23, 2019 6:04 pmLandser написа:
двускоростен трифазен двигател изпълнена с пакетен ключ, ако някой може да снима ключа на кои изводи кое се връзва, ако не ще го мисля.
Прегледай тази цялата тема viewtopic.php?t=36422 и ако малко "вдяваш" от електротехника си готов :wink:
Успех! :partyman:
Landser - напреднал
съб фев 23, 2019 7:02 pmplamen6703 написа:
съб фев 23, 2019 6:04 pmLandser написа:
Прегледай тази цялата тема viewtopic.php?t=36422 и ако малко "вдяваш" от електротехника си готов :wink:
Успех! :partyman:
Благодаря!
Намерих една схема на нов ключ, малко по различна е от на стария, но ще ми свърши работа ако някой има схемата на старите ще съм много благодарен :wink:
Това е на новия от викиват:
Прикачен файл:
Screenshot_20190223-192617.jpg
plamen6703 - майстор
Това го има и вътре в темата, която ти дадох, на линка от втора страница последният пост, явно не си чел внимателно :wink: ! :partyman:
Landser - напреднал
съб фев 23, 2019 8:05 pmplamen6703 написа:
Това го има и вътре в темата, която ти дадох, на линка от втора страница последният пост, явно не си чел внимателно :wink: ! :partyman:
Аз от там го изкопах само, че на моя ключ мостовете са на други позиции и един от мостовете липсва мисля, че ще стане и по тази схема те би трябвало да са еднакви знам ли ще пробвам :?
plamen6703 - майстор
Поне имаш необходимата подготовка да се справиш.
Скицираш си схемата на свързване, проследяваш връзките и като се увериш, че всичко е ОК реализираш схемата :wink: ! :partyman:
Landser - напреднал
съб фев 23, 2019 8:16 pmplamen6703 написа:
Поне имаш необходимата подготовка да се справиш.
Скицираш си схемата на свързване, проследяваш връзките и като се увериш, че всичко е ОК реализираш схемата :wink: ! :partyman:
Благодаря ти наистина много ми помогна! :partyman: :) :)
Landser - напреднал
Ии бах мааму къде се слагат тия пусти мостове както и да го въртя не ще и колко мостове трябват :shock: :oops:
moimoimoi - майстор
По снимката от викиват мостове трябват между:
2 и 4
1-9 и 11
13 и 15
10 и 14
8 и 12
5 и 7
Landser - напреднал
нед фев 24, 2019 5:06 pmmoimoimoi написа:
По снимката от викиват мостове трябват между:
2 и 4
1-9 и 11
13 и 15
10 и 14
8 и 12
5 и 7
Не става по тяхната схема става въпрос за ето такъв тип
Прикачен файл:
Screenshot_20190224-171409.jpg
Прикачен файл:
Screenshot_20190224-171418.jpg
Прикачен файл:
Screenshot_20190224-171427.jpg
Въртях суках как ли не и не ще, поне някой ако знае местата на мостовете да каже за този тип и схема ме устройва.!
:oops: :oops: :oops:
  • 1
  • 2

Тема "Триъгълник двойна звезда с пакетен ключ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: