Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Здравейте.
Наскоро сложих декоративни тухлички на една от стените в хола. За момента съм планирал да сложа на цялата стая (без тази стена) стиропорови ъгли на тавана, а на земята ще си бъдат PVC первази. За горния ъгъл на стената от снимата съм планирал една лед лента, която да свети към тухлите, но долния ме тревожи. За съжаление на него няма как да сложа PVC перваз, защото става адски грозно, а не го помислих в началото. Бих се радвал, ако някой да сподели мнение и идея :)
Изображение
brick - специалист
Снимката не се зарежда, така че остава да гадаем какъв е подът. PVC первази --> значи ламинат?

Дървен перваз с подходящ профил не става ли? Лакирай/боядисай в нюанс по желание и го залепи с акрилен уплътнител към стената. Ако останат фуги между него и неравните "тухлички", запълни пак със същия уплътнител и като изсъхне го боядисай в цвета на перваза или на стената. Току виж решиш да сложиш дървени первази и по другите стени.
вт фев 04, 2020 11:31 pmbrick написа:
Снимката не се зарежда, така че остава да гадаем какъв е подът. PVC первази --> значи ламинат?

Дървен перваз с подходящ профил не става ли? Лакирай/боядисай в нюанс по желание и го залепи с акрилен уплътнител към стената. Ако останат фуги между него и неравните "тухлички", запълни пак със същия уплътнител и като изсъхне го боядисай в цвета на перваза или на стената. Току виж решиш да сложиш дървени первази и по другите стени.
Съжалявам.
Опитвам се да кача снимката отново, за да стане ясно:
Прикачен файл:
received_722604021600224.jpeg
received_722604021600224.jpeg (114.06 KиБ) Видяна 1141 пъти

Тема "Декоративни гипсови тухлички - идеи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: