• 1
  • 2
Вашето лично помещение
sanita - специалист
Идеята ми е следната: това е хол от стара къща, не знам защо е с такава неправилна форма, но искам да стане спалня. Стаята е изцяло южна, с високи тавани 3,2 м., в момента не се ползва и има предвидено отопление за парно, което скоро няма да проработи. Прозорците са с алуминиева дограма, и няма изолация. Казвам всичко това, защото може би ще се наложи поставяне на климатик. Стаята, за съжалиние, е с готови контакти, ключове и изводи за кабелна и интернет в дясно от врата, както и подова настилка ламинат. Та дайте идея за разположение на мебелите: спалня 200/164 с нощни шкафчета, гардероб /колкото по-голям, по-добре/, скрин и ТВ, евентуално и бюро за компютър.

Ако темата не е за тук нека бъде преместена.

Прикачен файл

1IMG_0354.jpg
1IMG_0354.jpg (107.92 KиБ) Видяна 10832 пъти
Emerald - модератор
Ееее, с такива размери спалня да искаш! :-D

Утре ще помисля. То да ти е кеф да мислиш такова нещо. :-D Дрешник не искаш ли?
sanita - специалист
А на мен стаята ми изглежда малка, може би заради неправилната форма и неподходяща за спалня. С тези чупки човек да се чуди кое къде са сложи. :?
Аз имам някаква идея за гардероба - да е с плъзгащи врати, по цялата стена от 3,2 м зад вратата - само това виждам ясно.
sanita - специалист
Емералд, защо ме забрави? :-D
popoci - специалист
Не е достатъчно инфото - какви са ъглите? Ако не можеш да ги измериш хвани диагоналите на помещението.
shadowman - майстор
Значи леглото се разполага на стената до вратата, обаче място за нощни шкафчета място няма. МОже да се направи тоалетка или скрин на стена с размер 137,71 и гардероби в изчанчиния ъгъл... това на първо четене...
Бола - специалист
Нещо такова си представям(не обръщай внимание на цветове и формa)това над скрина трябва да е ТВ

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (13.33 KиБ) Видяна 10347 пъти

Прикачен файл

2.jpg
2.jpg (13.53 KиБ) Видяна 10347 пъти
Последна промяна от Бола на чет окт 11, 2007 7:45 pm, променено общо 1 път.
Бола - специалист
Или нещо такова.....

Прикачен файл

3.jpg
3.jpg (12.58 KиБ) Видяна 10340 пъти
моля ви, кажете ми каква е програмата, използвана за визуализация. харесва ми как е направено, аз ли4но нямам въображение за такива неща и такава програма много би ми помогнала много.
vekatap - напреднал
sauron написа:
моля ви, кажете ми каква е програмата, използвана за визуализация. харесва ми как е направено, аз ли4но нямам въображение за такива неща и такава програма много би ми помогнала много.
и аз искам да знам :razz: :razz: :razz:
  • 1
  • 2

Тема "Тази стая трябва да стане спалня." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: