Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
kristi77 - напреднал
Момчета имам следния проблем!Живея на последния етаж и терасата ми беше остъклена но реших да сложа пвц дограма с външна изолация и се натъкнах на следния проблем.Терасата ми е външна и и от горе няма нищо и да ви кажа честно ми идва само една идея и тя е да се направи конструкция от дървени греди да се иззида между тях и отгоре да се сложи вата за изолация и битумни керемиди.
Ако някой има някакви други идеи нека ги сподели.
ИНТЕРЕСУВА МЕ ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ ЧОВЕК ИЛИ ФИРМА КОЯТО СЕ ЗАНИМАВА С ТЕЗИ РАБОТИ И КОЛКО ГОРЕ ДОЛУ ВЗИМАТ.
Предварително ви благодаря.
mladkal - майстор
бих одходил в някаква такава насока, като тази на скицата.
1.Битумни керемиди -твое решение.
2.+8. греди основни с които ще направиш гредореда. Върху тях ковани летви, а аз за по-сигурно бих сложил и някъв вид хидроизолация нещо като ондолина.
3.Изолация някъв вид подходящ в случая -вата или нещо друго-леко и ефикасно.
4.гипс картон от долната страна -това става тавана на твоята затворена тераса - ще има естетичен вид.
5. е стената към жилището ти и връзката на тавана с нея стена трябва е добре изолирана от към дъждовни влияния - да не подлизва и т.н.
6. е точно този тънък момент
7. е дограмата на тераската ти
8 са основни греди дето ще крепят покрива на твоята тераса.

И не на последно място държа да ОТБЕЛЕЖА, че не съм специалист, но ако човек подходи правилно, внимателно и старателно може да пожъне успехи..Тва е просто една моя бърза идея.
Желая ти успехи, а що се отнася до фирма която може да ти го направи в форума има доста професионалисти които работят именно това..говори с тях.
Късмет!!1

Прикачен файл

ideq na barzo.JPG
ideq na barzo.JPG (47.43 KиБ) Видяна 2118 пъти

Тема "ПРОБЛЕМ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: