Тестовият звук на което и да е устройство не трябва да е зависим от регулатора за силата на звука. Това му е предназначението, да покаже че устройството работи, дори да е намалено до край, както и да бъде база, която определя колко трябва да е усилен звука, а намалянето му трябва да се извършва от крайния усилвател, а не от приемника или смартфона. В противен случай се възпроизвеждат шумовете от устройството и от смартфона, ако те са намалени, производителя го е проектирал така, за да не кажат после недоволните клиенти "Аз дадох сума пари за този плеър, а той шуми като стар касетофон". Често ме търсят клиенти, които усилии телевизора докрай и намалили звука от декодера почти на минимум и после телевизора им шумял и бръмчал на субтитрите. Затова е този сигнал, за да ти покаже че нещо не правиш както трябва. Дори и да намериш устройство без тестов сигнал, е само в твой ущърб.
пет авг 14, 2020 1:45 ampeppone1 написа: Тестовият звук на което и да е устройство не трябва да е зависим от регулатора за силата на звука. Това му е предназначението, да покаже че устройството работи, дори да е намалено до край, както и да бъде база, която определя колко трябва да е усилен звука, а намалянето му трябва да се извършва от крайния усилвател, а не от приемника или смартфона. В противен случай се възпроизвеждат шумовете от устройството и от смартфона, ако те са намалени, производителя го е проектирал така, за да не кажат после недоволните клиенти "Аз дадох сума пари за този плеър, а той шуми като стар касетофон". Често ме търсят клиенти, които усилии телевизора докрай и намалили звука от декодера почти на минимум и после телевизора им шумял и бръмчал на субтитрите. Затова е този сигнал, за да ти покаже че нещо не правиш както трябва. Дори и да намериш устройство без тестов сигнал, е само в твой ущърб.Прочитайки надписа ти под чертата се

По-дбре намери и отстрани причината за брума отколе да даваш таквиз съвети за волумето