Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте тази зима реших да мина на пелети,купих алфа плам 21.Изчетох целия форум много неща научих само никаде не сте споменали как камината сменява автоматично степените.Аз като я оставя на някоя степен тя не минава на друга.
filmatoplo - майстор
Активиран ли е Stend by режима ,од главно меню Nenu 04 дава се ON.След това в техническите настройки в които се влиза с парола А9 отиваш на 8-4-13 и там пишеш 02 да се съобразява по вода .Натискаш бутона 2 на дисплея и правиш set room стайната температура на 40.Правиш си температура на водата примерно 60 градуса ,като достигне 59 ще мине на 2 степен щом си бил на 3 ,след това на 60 гр ще слезе на 1 ,като стане на 61 ще влезне в modulacia то е пак степен 1 ,и ако пак се покачва ,ще угаси на 64 градуса .На 56 ще запали обратно.Пиша по спомен , възможно е да греша с 1 градус.Това точно кога да загасне и запали се определя в настройките 8-4-6 diferen of auto и 8-4-7 del of auto тук и заводските вършат работа.
bmahob - майстор
ср сеп 29, 2021 6:30 pmСветломир написа:
Здравейте тази зима реших да мина на пелети,купих алфа плам 21.Изчетох целия форум много неща научих само никаде не сте споменали как камината сменява автоматично степените.Аз като я оставя на някоя степен тя не минава на друга.
Оставяш я на пета и въпреки че достига зададената от теб темп. Си работи пак на пета..... Невъзможно според мен

Тема "Alfa plam 21" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: