• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Gandalf - специалист
Здравейте!
Ползвах търсачката, но не намерих отговор - колко ампера
трябва да е бушона за UPS и от къде да си го купя?
masteradmin - майстор
Предполагам става дума за входа ? Значи на изгорелия би трябвало да пише иначе аз бих сложил 5 или 10 А
Gandalf - специалист
Имам някакъв спомен, че пишеше 50А.
Това много ли е?
Justy - майстор
Много. Каква е мощността на юпиеса по книжка ? Дели на 220 и дай 30 % резерв. Както казва Мастъра - 5 - 10 А някъде трябва да е.
Тани - модератор
50 ампера може да е към акумулатора ! Там тока е голям! От опит го казвам - в момента ползвам моя UPS като източник на 220 V защото на обекта няма ток. Доста зор дава на акумулатора - 11А без товар - на празен ход!!!?
Justy - майстор
Бушона е на входа 220 V. Там токът е малък - именно в порядъка 5-10 А.
Тани - модератор
От къде разбра? Питащия не е уточнил , а ние само гадаем! Не е споменал и модела дори а иска конкретен отговор! Не става така тая работа , не става :?
Justy - майстор
Като отворих плика с документацията на UPS STAR 600VA и вътре намерих резервно бушонче - 5А. А когато се обади колегата ще уточним, но не вярвам да е друго.
Gandalf - специалист
"Като отворих плика с документацията на UPS STAR 600VA и вътре намерих резервно бушонче - 5А. А когато се обади колегата ще уточним, но не вярвам да е друго."

Моят е същия.
Извинявам се за неправилно зададения въпрос.
Благодаря на всички за помощта.
:yawinkle:
Тани - модератор
Е моя ни изчака да напиша за какво го ползвам , разсърди се и взе че ... изгоря преди 2 дни :shock: Явно съм г ползвал повече време отколкото е изчислен за неговия си акумулатор и съм го прегрял. Някаква идея какво може да му е изгоряло? Определено не е предпазител , защото тръгва първоначално , започва да пищи и когато му включи релето изключва защитата. Трансформатора видимо е здрав но...
  • 1
  • 2

Тема "Бушон за UPS" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: