• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
CARRION - специалист
Какво ще кажете за този метод на отопление които са направили братята "РУСИ" (не, че те са го измислили но те са го реализирали), с две думи:
малко вода
малко йонизация
малко задвижване на йонизираната вода
малко сблъсък на "+" , "-"
и ето ви Q-топлина
и ...
...ами общо взето е това, др. са подробности: малко тръби малко радятори, малко електроника и не много пари.
Който иска да го разгледа и да си каже мнението, а някой ако има по голям интерес към него може да се свърже с мен

http://www.galan.ru/products/electrod/index.shtm
dudly - напреднал
Ако обясните по-подробно как действат тези чудеса ще съм благодарен. А гледайки сайта им, май само в Русия могат да се купят, въпреки че не струват много, защото, ако се не лъжа рублата в момента е евтина, та 8-9 хил. не са много. Поправете ме, ако греша. :?
CARRION - специалист
Това за сега е новост в БГ има го от скоро (края на миналата зима) аз скоро се свързах с този човек който ги внася и каза че има голям наплив за тези отоплителни уреди и малко трудно смогвал с доставките но се справял. А относно цена в БГ :? мога да разпитам допълнително тука на колко ги предлага. :-D
dudly - напреднал
Това, което пишете ме навежда на мисълта, че не се използва гориво от тези уреди, или греша?
CARRION - специалист
тука са и някой от характеристиките на това ЧУДО на техниката
http://www.galan.ru/products/electrod/index.shtm
ror - специалист
е кой е този човек-фирма дето ги внася, нещо адрес електронен тва онова
romanpm - майстор
Чувах за подобно "перпетум-мобиле"-USA което се сматаше да се монтира за затопляне на вода в близък профилакториум /май в дъното собственеците са руснаци/ , но доколкото чух нищо подобно няма !
Вие за какво се смятате че ще откриете "топлата вода" , нещо за КПД ? Та те първо на вас ли ще го предложат , доколкото съм чел има инфо че се използва вълнов двигател , въпрос на подходяща индукция във флуидна среда , използвано като тихо и бавно движение при ядрени подводници, няма начин и да не топли , но как и защо ... :)
илко илиев - специалист
само че при подводниците цялото им отопление е с медни тръби
илко илиев - специалист
някой чувял ли е за отопление на 24-волта идин ми каза че е чувал нясой си от русе така топлел апартамента си но как ?накой има ли идея или да е чувал нещо такова?
romanpm - майстор
При наличие на Ядрен реактор е нормално, за отопление ... !
А това да се топлиш с 24V не че тока е по-ефтин като му е по-малко напрежението , а точно обратното колкото е по-високо напрежението загубите са по-малки.
При криогенната техника в проводник при температура близка до абсолютната нула е индуктиран ток в кръгов проводник около ампер който забележете се е въртял там с почти нулева загуба около две ( 2) години ! :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "НОВ НАЧИН ЗА ОТОПЛЕНИЕ ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: