Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Илчо Илиев - майстор
Здравейте колеги,търся мнения и съвети за тази камина..
Ще съм благодарен ако някой сподели мнение ,плюсове,минуси,проблеми..
Илчо Илиев - майстор
Благодаря за огромната помощ...
Ако някой има въпроси по темата,ще му отговоря възможно изчерпателно,понаучих някои неща,надявам се да разбера всичко за тези камини и да обесня на питащите,за разлика от специалистите,които само дебнат клиенти.... :lol:
:partyman:
vlax - майстор
Да не са те изгонили от отатък?
Ти пък!!! Не човъркай тая рана де!
Като сърдит ми се чини- не зная що.
Илчо Илиев - майстор
чет юни 15, 2023 8:49 pmvlax написа:
Да не са те изгонили от отатък?
Не,не са ме изгонили,просто там останаха специалисти по политика,а и мислех,че тук все още има хора готови да помогнат,но......
Трифо,не съм сърдит,просто разочарован...
И в двата форума се търси друго,а не взаимопомощ,преди май не беше така,жалко за хубавите форуми...
Хора,какво ви става,усмихнете се, помагайте си...
А по темата...
Реших да мина на пелети,топля две стаи,съседни,до сега бях с камина на дърва,като в едната е камината,а през стената,в другата са кюнците с лира...
Дървата и разпалките станаха златни,а според прости сметки,на пелети излиза пак същото,но с по малко хамалогия и цапане...
Взех суха камина втора ръка,разбира се с проблем,но пък супер изгодно...
Та ми трябваше малко информация за проблеми които може би прави...
В случая," благодарение" на кадърни и съвестни майстори,предния собственик се е отказал да дава грешни пари и си е взел друга камина...
Мисля ,че оправих камината,проблема излезе от калпав шнек,недомислица на производителя,великите майстори от сервиза не са го сменили,не вярвам да не знаят,че са проблемни,но са продължили да скубят пари...
Шнека струва 20 лв....
Интересуват ме някои дребни неща относно работата на камината,но....явно никой няма такава..
Камината си е настроена и работи добре...
Ако съм притеснил някой,моля да бъда извинен...

Тема "Суха пелетна камина Burnit PD Ambient 4 G" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: