Съвети за начинаещи готвачи.
MamaMy - майстор
Истината върви комплект с една рецепта за моруна на жар в следното клипче:

https://www.facebook.com/share/v/otu7T6T2FCx9r26Y/
torbalan - Дървен философ
Има и боядисан, разбира се.
Но ако си опитвал веднъж хайвер, и ти харесва и чер, и червен, няма как да те излъжат с боядисан.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пет окт 11, 2024 9:40 pmtorbalan написа:
Има и боядисан, разбира се.
Но ако си опитвал веднъж хайвер, и ти харесва и чер, и червен, няма как да те излъжат с боядисан.
Масовият по магазините е боядисан
MamaMy - майстор
Ставам рибар и тръгвам да търся моруна. Просто ми хареса системата на чевермето :wink:
gogo7777 - майстор
Защо за моруна? Трудно се лови. Аз бих тръгнал подир мойвата..... :lol:
ср юни 26, 2024 2:52 pmAndri01 написа:
Зеления хайвер се добива от рибата "Мойва"и както червения, и черния също се КОНСЕРВИРА. Тази риба се среща в северните части на Атлантика,Тихия Океан,а също така и в Арктика. Така,че лафа отдавна не е актуален. :-D :partyman:
kr1100 - майстор
пет окт 11, 2024 6:34 pmMamaMy написа:
Истината върви комплект с една рецепта за моруна на жар в следното клипче:

https://www.facebook.com/share/v/otu7T6T2FCx9r26Y/
Без малко да ти тегля една :)
ivanovbg - майстор
съб окт 12, 2024 5:12 pmMamaMy написа:
Ставам рибар и тръгвам да търся моруна. Просто ми хареса системата на чевермето :wink:
В Метро има. Може да кажеш на продавача да ти я подхвърли, че да кажеш, че си я хванал.
kr1100 - майстор
пет окт 11, 2024 9:40 pmtorbalan написа:
...Но ако си опитвал веднъж хайвер, и ти харесва и чер, и червен, няма как да те излъжат с боядисан.
Мммм червен на грахови зърна. неземна вкусотия. Черния не ми харесва.
MamaMy - майстор
Що ще ме попържваш? Ако си гладен, стани и яж! Ако си на диета, това е друг въпрос. Аз съм на 3 диети защото на 2 нещо ми гладнееше. Иначе да си на диета значи цял живот да си все гладен и дебел :lol:
ПП И ако забелязвате как се дъни тоя чак ме хваща яд. Вярно маже дебело филиите с краве масло преди да ги наръси с хайвера, но не ги препече. Пък съм чувал, че хайвера трябва да престои след осоляване няколко дни на студено за да ферментира.
нед окт 13, 2024 1:57 amMamaMy написа:
........
ПП И ако забелязвате как се дъни тоя чак ме хваща яд. Вярно маже дебело филиите с краве масло преди да ги наръси с хайвера, но не ги препече. Пък съм чувал, че хайвера трябва да престои след осоляване няколко дни на студено за да ферментира.
Ако ги препече, няма да държи дебело мазане, а и кой ще гледа до края, ако клипчето продължи няколко дни!
Обещавам да се издъня като хвана моруна!...........ама надали.

Тема "Дали боядисват черния хайвер черен?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: