Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Здравейте, можете ли да ми помогнете със съвет за следния проблем:пералнята не изхвърля въобще водата.Предварително благодаря!!
brum - майстор
1. Отвори капачето долу и отпред на пералнята. Почисти и пробвай пак.
2. Ако 1 не помогне - смени помпата.
pipilica - майстор
Може и да не е помпата а пресостата, може и реле да е.
Аз ся се боря с моята, така спря с вода в нея в края на програмата, оказа се че до момента имам повреден термодатчик на казана и прецакана ключалка и проца спира и не знае коя грешка да покаже и те тека нищо не свети и нищо не прави.
gecata1059 - специалист
Ако филтъра е чист може да пробвате друго. Вади се маркуча за мръсната вода от канала. Поставя се във кофа и се пуска на изпомпване. Хваща се маркуча и започва да се тръска, ако има утаена мърсотия да излезе.
Лятото го играх това.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед дек 01, 2024 5:02 pmeli2023 написа:
Здравейте, можете ли да ми помогнете със съвет за следния проблем:пералнята не изхвърля въобще водата.Предварително благодаря!!
Помпата включва ли се?
Гравитачно от маркуча източва ли се?
vlax - майстор
Що ми се струва,че Елито ни zаеба и не е влизала вече тука,защото си е оправила проблема.
Ако напише как ще е добре.
:partyman:
Здравейте,благодаря безкрайно много за всички съвети.Извинявам се за късното включване.Проблемът още не е решен.Филтъра е почистен.Но нищо от водата не отива в канализацията.Днес обикалях магазините да намеря правилния размер глух ключ,за да се опитаме да я отворим.Намерих.Утре ще опитаме да я отворим,за да проверим маркучите.
Старата пералня ми направи подобен проблем някога.
Турбинката превъртя във вала на двигателчето. Не помня как я фиксирах. Някакво лепило беше сякаш.

Тема "Проблем с пералня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: