Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Ал_ - специалист
В 2 сервиза, посочени в сайта, ме гледаха умно, подозирам, че нямат сметка да поръчам само част през тях, и затова не им се занимава.
Тя машината отдавна се изплати, но заради една счупена пластмаса е тъпо да я хвърля.
Та някой ако има идея къде да търся 15-4, ms-3501-04?
Ще видя тия дни и от евромастер какво ще кажат по въпроса
MamaMy - майстор
Не се занимавай е моя съвет. Точно тези машинки работят чудесно 1-2-3 години и изведнъж без нищо счупено и без предупреждение праз и удар няма. Става обикновена дрелка или бъркалка за лепило. В сервизите твърдят, че е общо износване. Аз по едно време бях ги събрал 3 различни марки все с този проблем. Вътре уж еднакви, но с дребни разлики колкото да не можеш да размениш частите за проба.
zz_stefanov - майстор
Най вероятно не се доставя. Имах такова ако не същото. Няма връзка между мотора и всичко напред. Казаха че няма части, аз исках да им го оставя за ремонт.
Ово е стандарт.....
Ал_ - специалист
Ясно, благодаря. Тя занимавката е за спорта. А ударът липсва точно заради това
Прикачен файл:
IMG_0651.jpeg
IMG_0651.jpeg (106.72 KиБ) Видяна 831 пъти

Гледам, че хикоки имат голям набор, та ако намеря физически магазин с наличност ще сравня някое дали съвпада
съб дек 21, 2024 7:33 pmАл_ написа:
Ясно, благодаря. Тя занимавката е за спорта. А ударът липсва точно заради това
......
3D или не заслужава цената?!
mironcho - специалист
Този чарк е работа за час - създаване на модела и принтиране. Намери някой приятел наблиза да го направи.
MamaMy - майстор
На тези ментета които бяха при мен биелите си бяха метални. Проблемите бяха в двойката бутало-цилиндър. Отделно вътре има е една свободно подмятаща се наковалня.
съб дек 21, 2024 9:23 pmnikolson написа:
3D принтиране.
Сори, докато пиша си споделил! Не е нарочно.
Ал_ - специалист
Ще проверя след празниците къде тук предлагат 3д принтиране, че нямам абсолютно никаква идея.
МамаМу, и аз се чудих защо е пластмасово, но добре са оставили тази част по-кекава, иначе, така като гледам поне, палецът, на който се нанизва биелата щеше да даде фира преди да станат поражения по бутало-цилиндърната частю

Тема "Резервни чарколяци за райдер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: