Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
imegogo - специалист
Здравейте,спирателните кранове
,които са сложили в шахтата са от някакъв евтин материал и са ръждясали защото 2/3 от времето е пълна с вода сега трябва да викам Софийска вода да ги подменят ,но искам да си закупя по качествени според вас на неръждаема стомана или месинг да заложа ?
kozl - майстор
От неръждавейка СК рядко се ползват за ВиК, вероятно заради по-високата цена.
Дали обаче и дръжките са им от неръждаема стомана, защото на повечето месингови дръжките са от ръждаема стомана :?
Водопроводчици похвалиха GIACOMINI. По-скъпи са поне 2 пъти от шир потребата. Обаче са и по-тежки, месинговити имам в предвид.
Globe - специалист
чет фев 13, 2025 7:26 amkozl написа:
От неръждавейка СК рядко се ползват за ВиК, вероятно заради по-високата цена.
Дали обаче и дръжките са им от неръждаема стомана, защото на повечето месингови дръжките са от ръждаема стомана :?
Водопроводчици похвалиха GIACOMINI. По-скъпи са поне 2 пъти от шир потребата. Обаче са и по-тежки, месинговити имам в предвид.
Ау... като ги загледах каква цена имат направо ме спечелиха :D :D Мисля да купя 2-3 крана. За тия пари трябва да са много добри :-D :-D . Добре че вчера не направих поръчката :) :)
imegogo - специалист
Разгледах ги цените им не са лоши но май дръжките не са неръждаеми чисто неръждаем https://aqua.store/sferaco-7151-3-4-ff- ... razka.html чудя се дали да взема такъв
radius - майстор
Поне ще имаш резерв откъм макс. налягане.
Globe - специалист
Понеже и аз се чудех какво да избера.. След коментара на "kozl" се привлякох към марката (до някъде заради цената и лични наблюдения на коментари на колегата ). Както се казва цената се усеща и вижда с око :) Поръчах 3 крана на GIACOMINI и показвам нагледно разликата между техен 3/4 и друг такъв за 11 лева :) . Евтиния е в дясно :)
п.с Приятел на колега с железария спомена да се внимава с GIACOMINI, че имали доста ментета.. Аз лично ги поръчах онлайн от Romstal ,защото реших че няма шанс да ги срещна по кварталните магазини.

:partyman: :partyman:

Прикачен файл

88e96cb0-bc8c-46df-97c9-52e235471e72.jpg

Тема "Избор спирателни кранове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: