Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ОЧЗ - помощник
Привет форум :-). Как сте ? Надявам се добре, въпреки дъждовното време. Надявам се, че вашите ремонти и проекти вървят успешно !

Та, предстои ми ремонт на малка баня :? . Прикачам скицата с размерите.

Прикачен файл

skica_1.JPG
skica_1.JPG (8.9 KиБ) Видяна 2759 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Идеално помещение!
Всъщност се хвалиш или щеше да питаш нещо? :wink:
ОЧЗ - помощник
То банята беше по голяма - правоъгълна 2 х 2. Но тъй като апартамента е също малък, стеснихме малко спалнята и променихме банята за да се оформи допълнително помещение за пералня и шкафче.

Та.. вече с бащата почти монтирахем вградено казанче за тоалетна чиния. За всичко останало решенията предстоят да се вземат (трудна работа).. пък после да се изпълняват. Та си отварям тази тема.. надявайки се да има различни мнения.. и от рано да се хванат евентуалните грешки и неправилни решения !

От скицата си личи също къде ще се намира душа.

Мисля, че най-добе ще се използва пространството ако мифката е в ъгълчето до вертикалните щрангове, а не на стената срещу вратата. Понеже така ще има по конфортно ще се влиза в душ кабината ? Проблема е че огледалото трябва да може да се сваля за да се осигурява достъп до водомерите и крановете за спиране на водата.

Отначло исках врата да е плъзгаща.. Но се отказах, понеже ми се вижда трудно за изпълнение и шумно и по трудно за отваряне / затваряне. Сега съм за варианта алуминиева с две огледала в дървен декор.

Прикачен файл

skica_2_2.JPG
skica_2_2.JPG (11.73 KиБ) Видяна 2694 пъти

Прикачен файл

skica_2_1.JPG
skica_2_1.JPG (11.51 KиБ) Видяна 2749 пъти
Последна промяна от ОЧЗ на вт апр 15, 2008 4:19 pm, променено общо 1 път.
ОЧЗ - помощник
n_a написа:
Идеално помещение!
Всъщност се хвалиш или щеше да питаш нещо? :wink:
:-) мислиш ли :-). Мерси !

ми много неща има за питане.. Ама лека полека, че и аз не ги знам кое да питам :?
ОЧЗ - помощник
Майстора, който ще поставя плочките каза, че първо трябва да се сложи врата.

Въпроса е алуминиева или ПВЦ ? Другите видове - метална или дървена.. засега отпадат.

Тема "Ремонт на Г -образна баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: