• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
prascho - майстор
...................
Последна промяна от prascho на съб юни 27, 2009 3:06 pm, променено общо 2 пъти.
rusev - специалист
А около вратата към терасата защо липсват УД профили и около колоната също?
prascho - майстор
.........
Последна промяна от prascho на съб юни 27, 2009 3:06 pm, променено общо 2 пъти.
rusev - специалист
А този червен правоъгълник до врата към съседното помещение какво представлява? Защото и той би трябвало да бъде обиколен с УД.
prascho - майстор
Преправих го на бързо щото повечето тука не четете :) и рискувам всеки да ме пита едно и също 100 пъти. Само не ми е ясно как с баща ми ще ги качим тези големи плоскости на тавана ама нейсе шет го мисля...
kraska - напреднал
prascho написа:
Влагоустойчивит по подразбиране ли е пожароустойчив или се лъжа?
Какви видове гипскартон съществуват?
• Обикновени строителни плоскости (GKB, бежов картон, сини надписи) - общо предназначение за вътрешни довършителни работи (преградни стени, предстенни обшивки, окачени тавани....)
• Пожароустойчиви плоскости (GKF, бежов картон, червени надписи) - както по-горе при изисквания за пожарозащита, осигурявайки такава, според използваната система, до 180 мин.
• Импрегнирани плоскости (GKI, зелен картон, сини надписи) - както по-горе във влажни и мокри помещения (тоалетни, бани, перални...)
Импрегнирани пожароустойчиви (GKFI, зелен картон, червени надписи) - комбинация от последните два вида.• Файерборд (Fireboard) - Гипсови плоскости, където картонът е заменен със стъклен воал за специална пожарозащита.
Това за Knauf. (от сайта на knauf)
Последна промяна от kraska на ср апр 16, 2008 1:22 pm, променено общо 1 път.
prascho - майстор
............
Последна промяна от prascho на съб юни 27, 2009 3:07 pm, променено общо 1 път.
marto - специалист
кострукцията ти е много добра и надеждна!!само се чудя защо в трапезарията ти е на 60см констр.?? все пак го правиш за себе си нали??понеже са много и дълги профилите в трапезарията (от което следва че ще е "чекел" нивелирането им) ти предлагам там да направиш двойна скара там и долния ред да го наредиш на 50см

така бих направил аз! И за окачвачите ти препоръчвам на ХИЛТИ има едни види 45мм едра резба,вярвай че няма изтърване туй нещо :)
prascho - майстор
....................
Последна промяна от prascho на съб юни 27, 2009 3:08 pm, променено общо 1 път.
prascho - майстор
...........
Последна промяна от prascho на съб юни 27, 2009 3:07 pm, променено общо 2 пъти.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "окачен таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: