Мечтата на всяка домакиня
Чаро - Акълия
колко ще струва ей т,ва [url] http://www.metron-bg.com/kitchennew.php [/url] само че освен гръбчето и плота и вратите на горните шкафчета да са от матово стъкло? размерите са 4м на 2м дължина( Г-образно) височина 2,45м , остров около 1,3м -
[url] http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=9308 [/url]
имам оферта от една фирма за 8200лв щото тия от метрон са ебати глупците -трябва да му се моля на тоя да му дам парите си- явно имат много работа и не им се занимава с една кухня, ма няма да е лошо да си плащат тока в магазина редовно- да не се излагат пред клиентите :lol: .......
shadowman - майстор
8200, бая пара, ма като гледам и бая неща има в нея... само ще кажа, че един читав тандем бок (блу моушън) в към 70 пари с рейлингите (ако има някакво значение).
Чаро - Акълия
да да :?
как изглеждат шкафовете до тавана? не съм виждал и се чудя дали няма да стои като "панелен блок" в кухнята? иначе там от горе да ми стои така някак празно-неизползваемо :?
Антония - специалист
Преди няколко месеца ходих 4 пъти до магазина на Метрон на Раковска и нито веднъж не заварих продавачката вътре, нито веднъж! Затова отидох в Платан (на Витошка), които също предлагат кухни Метрон. За един ден ми направиха проект за ей тази кухня -- с вариации, разбира се. Най-горния ред шкафове го направихме висок до тавана и отварящ се по стандартния начин, настрани. Цената за дължина 305 см и височина 260 см излезе 4300 лева без мивката, батерията и уредите. Почти бях тръгнала да я поръчвам, когато разбрах една огромна гадост: вратичките им са кантирани с нещо доста грозно сиво. Попитах не може ли да се сложи нормален кант. Не можело, такива си били, какво не съм им харесвала, та то почти като метално стояло. Метално, дръжки. Приличаше точно на кантовете на ученическите чинове от преди 20 години. Та... отказах се. И добре направих, защото след това поръчах същата кухня с Egger плоскости и Hafele обков при нормален производител. Излезе 2700 лева.

Иначе една приятелка си направи кухня Метрон преди 3 години -- здрава си е, всичко й е наред.
Чаро - Акълия
и аз ходих няколко пъти но уцелих, ми те си нямат продавачка-по информация от съседната аптека, и на все отгоре не си бяха платили и тока та беше тъмно :lol: бях решил да ходя до Пролеша...
НО отидох в Чучулайн и им показах кухнята, додох приблизителни размери и те съответно цената...
трябва и аз да отида до някои от дистрибуторите им...
доколкото разбрах за тази кухня, кантовете са си кантове но се оказа боядисана- червеното го търсих по вносители(нюман, салекс, габровница,) Бордо релеф се казвало но го няма никъде... -боядисан дъб, ако не се лъжа...
Чаро - Акълия
поръчахме от Платан и до тук всичко е ОК цената е 5100 :-D само дано не се изложат с изработката..... хич не е боядисвано а било италиански матерял -на D&C и за това го няма по вносителите тоя цвят

Тема "колко би струвало това според вас???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: