Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Здравейте,правя ремонт в ка6ти и се 4удя какво да правя със стените.Даите предимстжа и недостатаци за тапети и латекс
W123 - специалист
За латекса ти трябва хубава шпакловка.
pixie - напреднал
моята шпакловка не беше никак добра и направих спалнята с тапети.Стана много яко,а там където сложих латекс и се занимавах 4 дни с това-си личи всяка грешка на стената.Вземи си по-твърди тапети-Флийз или нещо такова,маже се само стената,и лепиш тапета.

Може и да кача снимки скоро
pixie - напреднал
моята шпакловка не беше никак добра и направих спалнята с тапети.Стана много яко,а там където сложих латекс и се занимавах 4 дни с това-си личи всяка грешка на стената.Вземи си по-твърди тапети-Флийз или нещо такова,маже се само стената,и лепиш тапета.

Може и да кача снимки скоро
rendo - специалист
За хора в нови апартаменти или апратаменти в които има наличието на влага не е добре да са с тапети ... когато наличието на влага е голямо е важен всеки милиметър който "диша" тъй като има опасност от излизане на мухъл а я опитайте да си сложите едно парче хартия на устата и да дишате ......
Аз в момента правя шпакловката (1 ръка)и не мисля че ще стане идеална щото не сам майстор. Притеснява ме само ако сложа тапети след време като реша да ги сменям дали няма да се отлепят с изолацията? :?

Тема "латекс или тапети?Кое да избера?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: