Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ср дек 18, 2019 2:10 pmico_3 написа:
Гаранцията инсталатора каза една година.Може би грешката е моя че избързах да му казвам да поръчва ама така се случи бързах за работа вкъщи студено нямах време да реагирам.Запалих с газовата горелка и така.Пуснах и тест от менюто не работеше.Днес майстора я тества с мултицет уж всичко е наред обаче не пали и я сменихме.
Ще ми я пратиш ли за моя сметка, да я тествам пред раздела и да ти я върна?
На предната що не ползва гаранцията?
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на чет дек 19, 2019 8:59 pm, променено общо 1 път.
damyaniq - специалист
Колеги подскажете как да открия фотосензора?Вече шести сезон не съм го чистил не знам къде е :?:
Evgeniy - майстор
На тази снимка тъмно кафяво-червения кабел вдясно под платката води до нея.Просто я издърпваш.
damyaniq - специалист
Благодаря!Ще го потърся
Има пластмасова гайка, която фиксира кабела.Трябва да се развие и после се издърпва. Същата е като ония, през които минават кабелите за сензорите, от двете страни на кутията.
filmatoplo - майстор
Фотосензора.Поглеждаш под платката , по посока котела ,има черен кабел -който те отвежда до тази гумена букса ,издърпваш с 2 пръста назад без да въртиш .

Прикачен файл

thumb6_1479997328_994.jpg
thumb6_1479997328_994.jpg (27.3 KиБ) Видяна 1872 пъти
Верно бе, преди малко сменях един!
https://photos.app.goo.gl/HCD45VrsBqiYL3tn9
За още по достоверно
https://photos.app.goo.gl/N2fFT8HQJf7DwTXN7
с поста на Филмето, хихииии!!!

Опааа, грешка бе, поста е на Евгени.
То от работа, глава не мога да дигна, та кое по напред да помня?!!
gogosto - специалист
От мнгото коментари за запалката ме объркахте тотално и нищо не разбрах. Така - моята горелка е 4 сезона (сега е пети) и не съм сменял запалка и за да съм подготвен за евентуално изгоряла запалка може ли линк направо към такава, която СТАВА за моята RB20 ? Аз още не съм я отварял от момента на закачането на кабелите досега. И не знам какво представлява запалката наживо Там на снимките гледам една с едно краче, а другата даже и без крачета та нещо ми е объркано всичко.
чет дек 19, 2019 9:57 pmgogosto написа:
Поръчай си оригинална, на Грейко!
Можеш да я купиш само от представител- дистрибутор на Грейко.
Назад писаха колко струва, но е сигурно, че безпроблемно заменя оригиналната ти запалка.
Щом си решил- звънкай на най близкия дистрибутор!
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на пет дек 20, 2019 7:33 am, променено общо 1 път.
gogosto - специалист
чет дек 19, 2019 10:26 pmТрифон П.Трифонов написа:
чет дек 19, 2019 9:57 pmgogosto написа:
От мнгото коментари за запалката ме объркахте тотално и нищо не разбрах. Така - моята горелка е 4 сезона (сега е пети) и не съм сменял запалка и за да съм подготвен за евентуално изгоряла запалка може ли линк направо към такава, която СТАВА за моята RB20 ? Аз още не съм я отварял от момента на закачането на кабелите досега. И не знам какво представлява запалката наживо Там на снимките гледам една с едно краче, а другата даже и без крачета та нещо ми е объркано всичко.
Поръчай си оригинална, на Грейко!
Можеш да я купиш само от представител- дистрибутор на Грейко.
Назад писаха колко струва, но е сигурно, че безпроблемно заменя оригиналната ти запалка.
Щом си решил- звънкай на най близкия дистрибутор!
Решил съм да съм информиран с линк и да действам по твоята схема - паля с горелка докато дойде новата, а най близкия дистрибутор от мен е на 40км. и няма да го питам сега без да ми трябва има ли запалка да ми прати когато изгори моята. Предварително няма как да си купя резервна, че ако почна така за всичко... едно време баща ми за полския фиат резервни бутала бе купил. Фиата го продаде на 80к км, , а буталата все още са вкъщи. Сега е друго време и купувам когато ми потрябва.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: