нед яну 05, 2020 6:06 pmaanudis написа:"да не е да ти е спряна мин. мощност на котела и като достигне температурата по настройки и да гаси вместо да минава на мин. мощност?"нед яну 05, 2020 5:59 pmsa6koto9308 написа: Аз имам турболатор между втората и третата риза на котела дойде заедно с комплекта на котела. А доло при горелката имам тухлички. Те също дойдеха с комплекта. Заради тях ми е малък пепелника и по-често се налага да изривам пепелта понеже съм и на слънчогледови пелети.При мен е същото и котела и горелката са ни еднакви. И онази ламаринка по-горе където си я снимал си ми е там, не съм я махал.. може да пробвам и аз да я махна да видя.. Аз само че горя дървени пелети, и винаги съм се питал как ще е със слънчогледови, ама като гледам доста добре се справя.
Ще съм благодарен ако можеш да пратиш на ЛС какви са ти настройките за подаване/пауза/вент да ги имам ако някой ден реша да мина на слънчоглед... А и ти пратих едно ЛС с един въпрос ама незнам дали е пратено, нали има някакви рестрикции за нови юзъри.
Казваш че често ти гасяла горелката.. да не е да ти е спряна мин. мощност на котела и като достигне температурата по настройки и да гаси вместо да минава на мин. мощност?
при мен се получава точно така гори на макс.мощност и после дава гасене може ли да ма насочите как да оправя настройките за да работи и ма мин. мощност. Благодаря