Най - вълнуващия въпрос зимно време.
shopa1981 - помощник
вт окт 06, 2020 8:11 amgnt69 написа:
вт окт 06, 2020 8:01 amshopa1981 написа:
Няма ли ползващи този нов kотел Екзотик Почти няма никаква информация за този модел Защо е толкова оскъдна почти никакви снимки и информация
ЕТО ЗАПОВЯДАЙ :partyman:
Извинявай но не можах да разбера Ако може да ми дадеш добър съвет ще сгреша ли ако взема Екзотика заради 300-та лв по-малко
shopa1981 - помощник
И никой не може да даде съвет за този Котел Екзотик дали е по-добър или по-лош от експерта Сигурно вече две години на пазара и няма пуснати снимки като при експерта са пуснали на начина на горене само е едни външни снимки и нищо повече Щом като е нов модел конструктивно направен с нови технологии не би трябвало ли да е по-добър тука има Много разбираш ти от тези технологии Но никой подробно нищо не пише А и ползващи този модел Котел на грейко Екзотик с няколко на брой само
shopa1981 - помощник
ср окт 07, 2020 8:34 amfilmatoplo написа:
Хубав си е котела .
Благодаря все пак но може ли по-детайлно нещо да напишеш някакви разлики има ли
Причината поради която се интересувам толкова за Екзотика е че с 300 лв по-евтин и че е нов модел направен По нови технологии и с нови машини и според мен би трябвало да превъзхожда стария модел но може и да греша защото нямам големи познания Моля за удачен съвет
kalin72 - майстор
Причината поради която се интересувам толкова за Екзотика е че с 300 лв по-евтин и че е нов модел направен По нови технологии и с нови машини и според мен би трябвало да превъзхожда стария модел но може и да греша защото нямам големи познания Моля за удачен съвет

Писано е няколко пъти, ето тук :
viewtopic.php?f=10&t=64735
Старият има предимство, че горелката може да се монтира от 3 страни, а на новия - само на вратата. Освен това при стария вторият и третият ход са димогарни тръби и може да се монтира почистващ механизъм, за новия няма почистващ механизъм. Новият пък блести с повече място за пепел и по-ниска цена. :wink:
Стар=Експерт
Нов=Екзотик
pechkata - специалист
ср окт 07, 2020 10:57 amkalin72 написа:

Писано е няколко пъти, ето тук :
viewtopic.php?f=10&t=64735
Старият има предимство, че горелката може да се монтира от 3 страни, а на новия - само на вратата. Освен това при стария вторият и третият ход са димогарни тръби и може да се монтира почистващ механизъм, за новия няма почистващ механизъм. Новият пък блести с повече място за пепел и по-ниска цена. :wink:
Стар=Експерт
Нов=Екзотик
И да обърне внимание на 3-та страница...
vesonp1 - специалист
Здравейте......спирах тока, че правих профилактика и запоих един куплунг с който пробвам шнека. След включването разгледах настройките и всичко си е наред ама съм забравил за колко секунди работи запалката......в момента е на 10 сек........Да я слагам ли на по дълго или така е добре.Благодаря предварително.
kotarankat - специалист
Така си е фабрично - на 10 сек. Даже пише в инструкцията, че има опасност нагревателя да изгори ако работи повече от 10 сек. без вентилатор.
vesonp1 - специалист
чет окт 08, 2020 1:33 pmkotarankat написа:
Така си е фабрично - на 10 сек. Даже пише в инструкцията, че има опасност нагревателя да изгори ако работи повече от 10 сек. без вентилатор.
МЕРСИ
dikata1988 - напреднал
Здравейте колеги днес си монтирам и инсталирах Wi-fi модул на горелка рб 30 стар сравнително лесно стана,до тук всичко добре но след като вляза в приложението на Натурела останах разочарован....мога да промяням само настройките на таймер на помпа градуси включване и изключване..... Та звъннах на Натурела и от там мн любезно ми обясниха че всички други настройки са ограничени от Грейко,а на мен ми се искаше да имам достъп до всички настройки!Някой запознат ли е повече може ли тези ограничения да се премахнат от Грейко?Благодаря

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: