И ние сме така, на 40 см, мислех да е на 50, но се съгласих за 40. На 10-15 см под ризата?

Прикачен файл
нед окт 04, 2020 8:38 pmшоп написа: Моята кутия е 1 м висока, изградена от огнеупорни тухли, има и отражател и към котела почти никаква пепел не се вдига.Доволен съм и от това, което става на този етап с горелката. Все пак, трябва и да се радваме на малкото. Затова исках обстойни мнения във връзка с това нещо, никой не спомена за размери и т.н., да, 40см не е идеална височина за пепелник, но и ресурсът за толкова стигна. Утре ще се вземе вермикулита и вата за между ламарините.
Щнек за сгурията бях подготвил, но след като видях че след 7-10 дни горене на въглища може да се чисти се отказах от шнека.
В темата виадрус на пелети съм прилагал снимки.
пон окт 05, 2020 2:39 pmshopa1981 написа:Няма ли ползващи този нов kотел Екзотик Почти няма никаква информация за този модел Защо е толкова оскъдна почти никакви снимки и информациянед юни 09, 2019 12:20 amn.ganev написа: IMG_20190607_094817.jpg.може ли да дадеш информация доволен ли си от котела пред избор сам между двата модела ако може и на лично да се свържем
екзотик или експерт
вт окт 06, 2020 8:01 amshopa1981 написа: Няма ли ползващи този нов kотел Екзотик Почти няма никаква информация за този модел Защо е толкова оскъдна почти никакви снимки и информацияЕТО ЗАПОВЯДАЙ
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: