Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Travel_Mate - специалист
пет дек 18, 2020 7:48 amfilmatoplo написа:
С този въздух не се ли появяваха сажди и черно стъкло.
Ще използвам настройките на колегата, кой въздух и колко предлагаш да се бутне?
sveto - специалист
пет дек 18, 2020 7:48 amfilmatoplo написа:
С този въздух не се ли появяваха сажди и черно стъкло.
Опушва го много бързо. Мисля да увелича въздуха.
Timoti - специалист
Бих увеличил въздуха съответно :
Р1 32
Р2 34
Р3 36
Антон С. - специалист
чет дек 17, 2020 11:57 pmsveto написа:
С тези настройки съм засега, но нещо не ми харесва как гори мисля да вдигна малко вентилатора.
На коя мощ гори основно? Влизаш ли в поддръжка
sveto - специалист
пет дек 18, 2020 11:16 pmАнтон С. написа:
чет дек 17, 2020 11:57 pmsveto написа:
С тези настройки съм засега, но нещо не ми харесва как гори мисля да вдигна малко вентилатора.
На коя мощ гори основно? Влизаш ли в поддръжка

Основно е в поддръжка. Гори няколко минути на Р3 съвсем набързо минава през Р2 и Р1 и минава в поддържане за доста дълго време. Трябва да си поиграя да засека времената.
Антон С. - специалист
Недей, или си поиграй с кошницата или със системата. Навсякъде ли си с термоглави?

Олееее, съгреших жестоко. Сега майсторите ще ме нарогаят :) Вдигни вентилатора в поддържане. Драстично.
Антон С. - специалист
Ей го стъклото, което се бърше с мазна салфетка ежедневно. Черно ли е? Чистил съм го с препарат един единствен път. Не я хваля, употребявам я и съм доволен. Да, не е японска технология, ама не ги ли научихме ние японците на технология?!? Те ли измислиха огъня или ние :) А влиянието на въздуха върху огъня? Пара много, въздух няма. Де си Ръкавели. Малко да се позахапя преди лягане :-D
Прикачен файл:
IMG_20201219_002839.jpg
Прикачен файл:
IMG_20201219_003008.jpg
sveto - специалист
съб дек 19, 2020 12:05 amАнтон С. написа:
Недей, или си поиграй с кошницата или със системата. Навсякъде ли си с термоглави?

Олееее, съгреших жестоко. Сега майсторите ще ме нарогаят :) Вдигни вентилатора в поддържане. Драстично.
Не съм с термоглави. Със стаен термостат съм. Относно системата, замислям се да сложа буферен съд.
Gustoraveli - специалист
съб дек 19, 2020 12:38 amАнтон С. написа:
Ей го стъклото, което се бърше с мазна салфетка ежедневно. Черно ли е? Чистил съм го с препарат един единствен път. Не я хваля, употребявам я и съм доволен. Да, не е японска технология, ама не ги ли научихме ние японците на технология?!? Те ли измислиха огъня или ние :) А влиянието на въздуха върху огъня? Пара много, въздух няма. Де си Ръкавели. Малко да се позахапя преди лягане :-D
IMG_20201219_002839.jpgIMG_20201219_003008.jpg
Не се хвали.
Пламъкът не е както трябва, нито цвета му!
Антон С. - специалист
А как беше без него :wink:

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: