Продавам стаен термостат Натурела със софтуерна версия 57/27 . Цена 50лв. Ако някой има интерес да ми пише 

чет дек 17, 2020 8:28 pmТрифон П.Трифонов написа:Не съм Месия, нито искам да ти взема титлата /форумен гуро/.чет дек 17, 2020 8:18 pmGustoraveli написа: Не се заяждам!Густо, топлата вода е отдавна тука.
От известно време искам да Ви кажа,...
Минаха инженери, други още са тук, а ти не си, сигурен съм.
Добре, разбираш, работиш, но тук сме на котелченца и каминченца, дето не струват 20 пари само Харгаснера, а цялата инсталация да е 5, ако може и банкета вътре.
Адимолятисаданисиминапреде!
След цензурата толкос. Не можеш да влезнеш като Месия тук, освен ако не проповядваш нещо различно и да има кой да му текнат лигите.
чет дек 17, 2020 8:51 pmGustoraveli написа: ... имай малко уважение към събеседника си.Сега пък в другата крайност.
чет дек 17, 2020 8:59 pmТрифон П.Трифонов написа:Не ти е правилна логиката.чет дек 17, 2020 8:51 pmGustoraveli написа: ... имай малко уважение към събеседника си.Сега пък в другата крайност.
Не те наричам така, но и не нахълтвай все едно носиш сътворението! То си е тук, готово, направено. Само ти си нов, но огледай се малко, ослушай се!!!
Опитът ти в промишлената енергетика не ни помага, да знаеш!
чет дек 17, 2020 9:21 pmGustoraveli написа:Прав си, извинявай!
Не ти е правилна логиката.
Щом съм "нов" във
форума?!
Трябва само да питам и нямам право на мнение, така ли е???
чет дек 17, 2020 9:11 pmfilmatoplo написа: Спора е излишен,камината разполага с това което разполага,от там нататък колкото толкова за да гори що годе .И така са устроени на 95% от камините на пазара.Нито кислород се мери,нито излишъка му.След години тези недостатъци ще се изгладят.Подаването на въздух е фиксиран ,нищо не регулира в зависимост от промяната на тягата в комина и д-р фактори.
чет дек 17, 2020 8:30 pmslaviyakov написа: Продавам стаен термостат Натурела със софтуерна версия 57/27 . Цена 50лв. Ако някой има интерес да ми пишеЕййй, да го беше обявил преди две седмици...![]()
чет дек 17, 2020 2:41 pmTravel_Mate написа:С тези настройки съм засега, но нещо не ми харесва как гори мисля да вдигна малко вентилатора.чет дек 17, 2020 2:16 pmsveto написа: Моята съм я ограничил Р3-12kW, P2-6kW, P1-3kW, kW, поддържане-1,7kW. Но ми се струва, че съм намалил прекалено вентилатора. Не знам как точно трябва да изглежда огъня.Много ли ще е нахално, да помоля, да публикуваш твоите стойности?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: