нед фев 20, 2022 9:12 amfilmatoplo написа: Ако тези устройства на изходите вадят 220 волта,ги минавайте през малко реле .Какви да бъдат контактите сами преценете в зависимост от сигнала който подава устройството.След като свържете на бялата букса ,в менюто се поставя отметка ,мисля цифра 2 обаче сега на изуст не помня къде.Както винаги си прав, слага се 2 в пар.76
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
pavlin83
- специалист
86 мнения в "Камина на Пелети " Eco Spar " Auriga 25kw"
filmatoplo
- майстор
ГАЛИН СТЕФАНОВ
- помощник
нед фев 20, 2022 9:27 ampavlin83 написа:Да направих го но нищто не се получава
нед фев 20, 2022 9:12 amfilmatoplo написа: Ако тези устройства на изходите вадят 220 волта,ги минавайте през малко реле .Какви да бъдат контактите сами преценете в зависимост от сигнала който подава устройството.След като свържете на бялата букса ,в менюто се поставя отметка ,мисля цифра 2 обаче сега на изуст не помня къде.Както винаги си прав, слага се 2 в пар.76
ГАЛИН СТЕФАНОВ
- помощник
вт фев 22, 2022 9:56 pmГАЛИН СТЕФАНОВ написа:Това устройство съм го пробвал от 6 до 12 волта и не се получава. Но релето може и на 220 волтанед фев 20, 2022 9:27 ampavlin83 написа:Да направих го но нищто не се получава
ГАЛИН СТЕФАНОВ
- помощник
вт фев 22, 2022 10:00 pmГАЛИН СТЕФАНОВ написа:Така съм го свързвалвт фев 22, 2022 9:56 pmГАЛИН СТЕФАНОВ написа:Това устройство съм го пробвал от 6 до 12 волта и не се получава. Но релето може и на 220 волтанед фев 20, 2022 9:27 ampavlin83 написа:Да направих го но нищто не се получава![]()
Както винаги си прав, слага се 2 в пар.76
ГАЛИН СТЕФАНОВ
- помощник
вт фев 22, 2022 10:02 pmГАЛИН СТЕФАНОВ написа:Само не съм пробвал на 220 волтавт фев 22, 2022 10:00 pmГАЛИН СТЕФАНОВ написа:Screenshot_20220218_191907_com.alibaba.aliexpresshd.jpgвт фев 22, 2022 9:56 pmГАЛИН СТЕФАНОВ написа:Това устройство съм го пробвал от 6 до 12 волта и не се получава. Но релето може и на 220 волта
Да направих го но нищто не се получава
Така съм го свързвал
ГАЛИН СТЕФАНОВ
- помощник
вт фев 22, 2022 10:04 pmГАЛИН СТЕФАНОВ написа:И това пише за дънната платкавт фев 22, 2022 10:02 pmГАЛИН СТЕФАНОВ написа:Само не съм пробвал на 220 волтавт фев 22, 2022 10:00 pmГАЛИН СТЕФАНОВ написа:Screenshot_20220218_191907_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
Това устройство съм го пробвал от 6 до 12 волта и не се получава. Но релето може и на 220 волта
Така съм го свързвал
filmatoplo
- майстор
Това устройство какво е ,прилича ми на терморегулатор щом има датчик за температура .Не ми изглежда да е вай Фай модул Като му гледам устройството - крайния му контак е независим и нормално отворен.На долната картинка която показва захранване 220 волта минава през траф ,бялата кутийка с йероглифи .ако го включиш директно -бум.
ГАЛИН СТЕФАНОВ
- помощник
ср фев 23, 2022 9:07 amfilmatoplo написа: Това устройство какво е ,прилича ми на терморегулатор щом има датчик за температура .Не ми изглежда да е вай Фай модул Като му гледам устройството - крайния му контак е независим и нормално отворен.На долната картинка която показва захранване 220 волта минава през траф ,бялата кутийка с йероглифи .ако го включиш директно -бум.Да така е просто ти показах схема как съм свързал 12 волта без друго реле.
С това свързване съм пускал вентилатор и крушка. И работи през вай фай.
Но на камината нищто не се получава.
И това е моето wifi устройство.
filmatoplo
- майстор
Нали трябва да се активира задната букса ,това става в параметър 76 се поставя 2.
Тема "Камина на Пелети " Eco Spar " Auriga 25kw" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература