Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Baлepu - специалист
Май не е. До сега влизаше веднъж седмично. Като позастуди - гледам вчера е наминавала :)
Чудно как ли си представя, че някой ще ѝ предложи съдействие - ще си напише телефона, месинджъра ли ... тук заради нея. Лични съобщения през новия формат май не се виждат?
ср окт 01, 2025 2:34 pmstoy@n написа:
Еййй голяма тема! :shock:
Дано поне питащата да си е решила проблема,че застудя
:partyman:
Имаше едни специалисти, които помагаха през Форума. Някога се е случвало и да се уговори посещение на място.
Единият, който може да помогне, отдавна не пише тук. Измести се в "групите".
Лека-полека тук ще останат адвокати и лафче наволя.

пп. Тук намерих отговори на всичките си въпроси, както и двамата инсталатори на част от отоплителната си система.
Без пари кака на бати не дава вече.

viewtopic.php?f=10&t=74505#p1205459
Чета как си комуникирате и не знам дали беше добра идея да питам за мнение 😄Да реших си го,проблема беше в предпазителя !Благодаря все пак на всички,които се включиха🙂
ср окт 01, 2025 3:33 pmTanyaM написа:
Чета как си комуникирате и не знам дали беше добра идея да питам за мнение 😄Да реших си го,проблема беше в предпазителя !Благодаря все пак на всички,които се включиха в темата🙂
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
проблема беше в предпазителя
Кой/какъв предпазител?
ср окт 01, 2025 8:09 pmn_a написа:
проблема беше в предпазителя
Кой/какъв предпазител?
Има предпазител 3,16А,при мен беше изгорял
hidrazin - майстор
ср окт 01, 2025 8:12 pmTanyaM написа:
Много хора (включително и тук) му викат стъклено бушонче. :-D
По принцип никога не горят без причина.
Тези 3,16А са към 700 вата , а в тая горелка няма какво да консумира 700W и отгоре (за да изгори).
Все пак - дано да е случайно или единично явление... Иначе кофти.
ср окт 01, 2025 3:11 pmBaлepu написа:
Май не е. До сега влизаше веднъж седмично. Като позастуди - гледам вчера е наминавала :)
Чудно как ли си представя, че някой ще ѝ предложи съдействие - ще си напише телефона, месинджъра ли ... тук заради нея. Лични съобщения през новия формат май не се виждат?
Господине,да минавам само зимния сезон;защото някой път се налага да потърся помощ и да,не съм веща по въпросите(проблемите)не съм запозната и затова,когато имам проблем моля за съдействие тук!Не е ли за това този форум?Ако съм майстор няма да моля за съвет!Благодаря Ви за вниманието!
Baлepu - специалист
Имах предвид влизането Ви във форума, след като сте поставила тема с питане. Не бяхте влизала цяла седмица, а ние тук гадаем ...
За "помагането" обикновено влизам в конфликт с колегите тук, защото съм противник на скоропостижното пращане на майстор. Ако следяхте темата си, щяхте да сте забелязала, че на предната страница Ви защитавам от нападки.
Опитвах се да Ви подскажа, че трябва да дадете "координати" за обрана връзка, за да Ви помогне някой (евентуално).
Във форумите е прието да се пише направо на "ти", поради еди-какви си причини ...
И аз благодаря за (не)разбирането!
ср окт 01, 2025 10:59 pmhidrazin написа:
ср окт 01, 2025 8:12 pmTanyaM написа:
Много хора (включително и тук) му викат стъклено бушонче. :-D
По принцип никога не горят без причина.
Тези 3,16А са към 700 вата , а в тая горелка няма какво да консумира 700W и отгоре (за да изгори).
Все пак - дано да е случайно или единично явление... Иначе кофти.
Грешиш със сухата теория. Ако не се досетиш, любопитно ти е, може да звъннеш.
Обикновено са керамични, не стъклени.
Изображение

Зная защо е изгорял, но оставям на новите специалисти да помагат. Без да се засягаш- не ти е по специалността.

Неприятно за хората с въпроси, защото ще трябва да търсят много, ако искат да си помогнат сами.
Все пак Гугъл помни онази архивирана тема, която незнайно как се загуби реди време. Помня и аз, намирам я, но и на мен не са ми силна страна горелките Фероли. Загубих интерес сякаш.

Тема "Няма захранване" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: