Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Baлepu - специалист
Първият пост на авторката завършва с "моля за съвет!". След като вместо такъв беше пратена (!както обикновено) на майстор, тя пита и за такъв. Близко е до акъла, че като някой ѝ препоръчва майстор, поне косвено ѝ се предлага.
А и се чудя какво толкова ви боли, че някой попитал за майстор тук?! При положение, че в повечето случаи не давате съвет как да си го направи сам, а пращате на май...
После ... форумът бил умрял. Дали не допринасяте (не)умишлено за това?
MamaMy - майстор
Ти кой беше :?
Като какъв коментираш развитието на форума? Питам само за един приятел. Щото този форум умирга от както съм се регистрирал, пък още си е жив. Като гледам, не е благодарение на теб или мен.
Тези грешки стават от както форумът беше закупен от платформата майстор+. Линк за форума беше вграден в платформата просто защото собственика е един и същ. Търсещите майстор чукват върху линка на форума с мисълта, че това си е форум на платформата и в него пишат така търсените от тях майстори. Никой не асимилира името на форума. Все едно в страница за кренвирши да сложат линк на бетонов възел. Дали потребителите ще си мислят, че там правят кренвирши?
По този начин във форума се регистрират, питат и пишат хора които и при най-добро желание не могат сами да свършат тази работа за която питат. Други потребители които не знаят тази история, а са влезли през линк примерно от Гугъл, четейки от страни се дразнят от уточненията на старите потребители към ново влезлите търсачи на майстори и откриват някаква злонамереност в тези действия, а то не е така. Допълнително недоразумение идва и от факта, че форумът автоматично слага "титла" над аватара на всеки потребител според броя постове. Те нямат нищо общо с реалната професия или квалификация на дадения потребител, но максималната титла е "майстор". Новите и не запознатите се дразнят като си мислят, че толкова майстори пишат, а точно на тях никой не иска да им отговори.
Съжалявам за дългият пост, но се опитвам да изясня ситуацията на разни засегнати субекти които се чувстват пряко обидени. Не бързайте с изводите дами и господа. Совите не са това което са.
Баси как се задълба!!!
До скоро- няколко години, никой не рипаше срещу саморекламата на няколко специалисти/бизнесмени.
Сега се навъдиха едни праведни съфорумци, дето по-праведни от Папата!!!
Никой не ви е обиден, а Вие не се правете на форумни адвокати! Има си бутон, който да натиснете когато нещо не ви хареса.
И...........тези новонавъдени, 'се от старите брички!
Късно е да се върнете на земята, щото колелото си се върти, но позицията по окръжността му вече не позволява. Гравитация, хаха!!!

Да давам ли примери от историята в тази библиотека или ще си спомните без гинкобилоба?!
За всеки се намира по нещо, включително и за мен.
Фатката е, че си се знам и не отричам. Бързозабравящите ще трябва да се сверяват, явно.

Мама, хубав въпрос към Валерката. На мен също ми е любопитно кой от старите е той.
В случая е много по-земен по отношение на старческите ви опити да подскачате.

пп. Еййй, появи се един да обясни за совите, дами и господа!
Днес е първият и единствен, засега.
zz_stefanov - майстор
пон сеп 29, 2025 10:48 amMamaMy написа:
Ти кой беше :?
Като какъв коментираш развитието на форума? Питам само за един приятел. Щото този форум умирга от както съм се регистрирал, пък още си е жив. Като гледам, не е благодарение на теб или мен.
Тези грешки стават от както форумът беше закупен от платформата майстор+. Линк за форума беше вграден в платформата просто защото собственика е един и същ. Търсещите майстор чукват върху линка на форума с мисълта, че това си е форум на платформата и в него пишат така търсените от тях майстори. Никой не асимилира името на форума. Все едно в страница за кренвирши да сложат линк на бетонов възел. Дали потребителите ще си мислят, че там правят кренвирши?
По този начин във форума се регистрират, питат и пишат хора които и при най-добро желание не могат сами да свършат тази работа за която питат. Други потребители които не знаят тази история, а са влезли през линк примерно от Гугъл, четейки от страни се дразнят от уточненията на старите потребители към ново влезлите търсачи на майстори и откриват някаква злонамереност в тези действия, а то не е така. Допълнително недоразумение идва и от факта, че форумът автоматично слага "титла" над аватара на всеки потребител според броя постове. Те нямат нищо общо с реалната професия или квалификация на дадения потребител, но максималната титла е "майстор". Новите и не запознатите се дразнят като си мислят, че толкова майстори пишат, а точно на тях никой не иска да им отговори.
Съжалявам за дългият пост, но се опитвам да изясня ситуацията на разни засегнати субекти които се чувстват пряко обидени. Не бързайте с изводите дами и господа. Совите не са това което са.
Точно такава е ситуацията, но още до довечера това твое мнение ще е потънало, а тя ситуацията ще си остане същата.
Тези собственици така и не се разбра за какво им е форум направи сам в платформа за предлагане на 'майстори'.
MamaMy - майстор
пон сеп 29, 2025 12:49 pmТрифон П.Трифонов написа:
Баси как се задълба!!!
...
И на теб ти казах, ако нещо съм ти крив, никой не те задължава да ме четеш. Ти нали си младеж.
Щях да ти кажа да си дърпаш твойта буба ако скучаеш, но чак сега разбрах. Нямаш такава и за това дърпаш моята. :goodman:
За това кой как адвокадства или съдийства явно много ти бърка в здравето. Явно водолаза е прав за някои неща които казва за теб. Злобно и завистливо човече си.
вт сеп 30, 2025 12:05 amMamaMy написа:
...Злобно и завистливо човече си.
Що бе? Щото ви напомням да си изперете кирливите ризи, за които ви завиждам?!
Нека е тъй!
vlax - майстор
вт сеп 30, 2025 12:05 amMamaMy написа:
...Щях да ти кажа да си дърпаш твойта буба ако скучаеш, но чак сега разбрах. Нямаш такава и за това дърпаш моята. :goodman:
Може и на Кака бубата да дърпа,не се знае,ама си трае :)
:partyman:
Тъпан ли да бие?!
Дърпа каквото иска и му харесва, и на никого басма не цепи.
Щипнатите си показват синките.
silent - майстор
На кака бубата и аз мога да я подърпам, стига да е поизмита или поне позабърсана... :lol: :lol:
stoy@n - специалист
Еййй голяма тема! :shock:
Дано поне питащата да си е решила проблема,че застудя
:partyman:

Тема "Няма захранване" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: