Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ivanovbg - майстор
пон мар 10, 2025 6:04 pmдидкоо написа:
Някой може ли да ми каже с натискането и задържането на бутоните излизат някъкви параметри кое какво значи че немога да намеря никъде
В началните страници на темата има инструкции на български. А и си имаш книжка. Прочети я.
дидкоо - специалист
пон мар 10, 2025 7:19 pmivanovbg написа:
Някой може ли да ми каже с натискането и задържането на бутоните излизат някъкви параметри кое какво значи че немога да намеря никъде
В началните страници на темата има инструкции на български. А и си имаш книжка. Прочети я.
Ами в инструкциите пише само че се намаля и овеличава степента на горене не пише като ги задържиш кое какво показва
дидкоо - специалист
пон мар 10, 2025 7:19 pmivanovbg написа:
Ами в инструкциите пише само че се намаля и овеличава степента на горене не пише като ги задържиш кое какво показва
Здравейте.
Някой има ли настройките за алфаплам дино 27?
И аз да се включа във форума взех си комо 21 ще видя да пиша подробности след старта
RRT - напреднал
Здравейте, колеги!
Някой може ли да ми каже колко мм е въженцето на долната ревизия?
Благодаря!
Като цяло след проби немога да оцеля точно въздух и подаване огъня ту нисък ту висок ту бял червен ще го оцеля все още не е толкова студено иначе поне видях че със Термо глави достига до модулация и изключва като цяло съм доволен от камината може някой да ми помогне със финални настройки от 1ва до 5та степен
съб сеп 13, 2025 10:00 pmАйян Айдън написа:
Като цяло след проби немога да оцеля точно въздух и подаване огъня ту нисък ту висок ту бял червен ще го оцеля все още не е толкова студено иначе поне видях че със Термо глави достига до модулация и изключва като цяло съм доволен от камината може някой да ми помогне със финални настройки от 1ва до 5та степен
Забравих да кажа че комина е вън директен над плоча във две бурии по големи натъпкани със вата яко уж да не кондензира дърпа доста яко чак хвърля пелетите от пепелника и включва аларма 5 намалям стартовата на 1000 че запалва мога да дам още доста подробности ако някой от вас прояви интерес и разбира се на новобранци като мен да се помогне със такива въпроси и проблеми
Здравейте, имаме камина алфа плам с wifi модул 4heat, проблема ни е, че когато се опитаме да настроим модула накрая при въвеждане парола на домашния Интернет излиза грешка, че 4heat не принадлежи на правилния производител. Имате ли представа какво са направим за да го оправим?

Тема "Настройка на пелетна камина Алфа плам 21" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: