Като извадиш уреда от контекста и вече си губи смисъла! Няма идеален отоплителен уред. Всички си имат плюсове и минуси и в различни жилища са различни и оптималните уреди! Това не може да се види от анкета!

Osiris написа:Osiris, здравей прочетох това което си писал още миналата година и ме заинтригува въпроса с еко брикетите. Пробвах на мобилния и на факса ама, НЕ! Да неби да са сменили координатите или амплоато????Йордан написа:Osiris,
Дай кординати и телефони на тази фирма която даставя екобрикети за 172лв. за тон, ако обаче става дума за гр.София?
Тези брикети от какъв вид дървесина са, как са пакетирани и в какви разфасовки, за колко време изгарят при ефективно горене?
Става дума точно за София 91828 офис / 0888621179 / 9433882 факс
търсиш Цветан Христов доставката е безплатна за целия град ако не са променили нещо питай и за цените все пак тези са ми от началото на отоплителния сезон иначе брикетите са на палета по 800 кг но не знам от какъв материал точно са тези от свищов със сигурност са от дъб или бук понеже има цех за паркет там пък и миришеха на дъб а от мизия са едни светлосиви и е трудно да се каже от какво точно са а за време не съм засичал но свищовските не горят бързо и правят жар докъто другите са почти като обикновено дърво но пък са по ефтини
pipbel написа:Браво yasooНедей гледа само от твоята камбанария! Някои хора нямат електрически бойлер , някои дори нямат никакъв. А може да се готви и на газ , пък може и да не се готви
Ето това се казва информация.
И все пак за да сме перфектни - забравил си да споменеш като ел консуматори бойлера и готварската печка (освен ако нямаш кумец с ресторант) А ноември е мек месец все пак.
На къщата дето строя и аз смятам да заложа на хубави климатици с високо COP, обаче от Март до края на Ноември.
За 3-те най-студени месеци - камина с въздуховоди до другите стаи.
pipbel написа:Браво yasooНе съм ги забравил ;) Просто няма такива
Ето това се казва информация.
И все пак за да сме перфектни - забравил си да споменеш като ел консуматори бойлера и готварската печка (освен ако нямаш кумец с ресторант) А ноември е мек месец все пак.
termit написа:Може ли някой да ми каже оптимална схема на свързване на акумулираща печка Изгрев с часовник, имам предвид ползвайки контактора на самата печка. mter61@mail.ruНяма оптимална, има просто схема. Прекъсваш захранването на контакрора, релето или кавото е монтирано, през контактите на часовника. С Х еотбелязано мястото на прекъсване. Не забравяй, че часовника трябва постоянно да е подключен към мрежата.
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: