Като извадиш уреда от контекста и вече си губи смисъла! Няма идеален отоплителен уред. Всички си имат плюсове и минуси и в различни жилища са различни и оптималните уреди! Това не може да се види от анкета!

, склад за дърва, огняр и т.н ми се струва че добре съм направил. Плус това ще ползвам газ и за БГВ и готвене. Мислех да ползвам термопомпа от кладенец, който ми е вътре в къщата, но не ми достига вода. А и газта по-трудно пресъхва
, склад за дърва, огняр и т.н ми се струва че добре съм направил. Плус това ще ползвам газ и за БГВ и готвене. Мислех да ползвам термопомпа от кладенец, който ми е вътре в къщата, но не ми достига вода. А и газта по-трудно пресъхва  . Иначе имам външна изолазия 1/2 от къщата със (ЕПС 4см/28кг/м3 вис. стаи 2.6м, 15см вата на тавана на 2-ри етаж) а другата (фибран 3см, стаи 3.2м), дървена дограма стъклопакет с уплътнители (от гаражен майстор) , в общи линий колкото да не е без хич.
. Иначе имам външна изолазия 1/2 от къщата със (ЕПС 4см/28кг/м3 вис. стаи 2.6м, 15см вата на тавана на 2-ри етаж) а другата (фибран 3см, стаи 3.2м), дървена дограма стъклопакет с уплътнители (от гаражен майстор) , в общи линий колкото да не е без хич.

) А ноември е мек месец все пак.
 ) А ноември е мек месец все пак.