filmatoplo написа:Този в продавалника е някаква стара кошницаДа, стара генерация е, но самия котел е идентичен на външен вид с моя. Различно е таблото за управление и дисплея. Няма ламбда сонда., аз който гледах беше нов модел , цената ще я видя утре - около 5 е .
Но на този от продавалника липсват бункера за горивото, шнека за подаването, запалката и вентилаторите. Може да не са снимани, не знам. Освен това е произведен 2008 г.
.gif)
 Не ми трябва на мен , ако някой друг търси казвам , котела е чисто нов седи като мостра , има само една драскотина 2 санта по бункера в горния край (почти не личи ) и ще го преоценят .днес не ми остана време , утре ще питам колко го дават .
 Не ми трябва на мен , ако някой друг търси казвам , котела е чисто нов седи като мостра , има само една драскотина 2 санта по бункера в горния край (почти не личи ) и ще го преоценят .днес не ми остана време , утре ще питам колко го дават . Тръгнал съм и аз долу горе по твоя път. След дълго четене из форумите се спрях на FUZZY LOGIC 2 - 40 кв най вече заради приятния външен вид и много добрите отзиви из Полските форуми.Започнах да контактувам с Поляците питайки за цена и т.н.Те ме препратиха веднага към дистрибуторите си в БГ ,а именно небезизвестната БГ Терм.Не ги знам от кога са им дистрибутори,но котела го купих мисля беше януари месец.Те ми дадоха прилична цена плюс това го имаха в наличност.При което аз го купих и сега стои в мазето чакайки някой да го върже. Понеже и това трябва да се случи все някога се чудя дали и аз като тебе да не тръгна сам да се оправям с него. В Бургас не че няма "майстори" но никой не е монтирал такъв котел и един вид ще прави това което и аз бих направил евентуално с тази разлика че ще ме оръси хич да не е 500-600 лева за това.Ще видим.Има още малко време да реша и с твоя и на съфорумците помоща може и да се оправя..надявам с
 Тръгнал съм и аз долу горе по твоя път. След дълго четене из форумите се спрях на FUZZY LOGIC 2 - 40 кв най вече заради приятния външен вид и много добрите отзиви из Полските форуми.Започнах да контактувам с Поляците питайки за цена и т.н.Те ме препратиха веднага към дистрибуторите си в БГ ,а именно небезизвестната БГ Терм.Не ги знам от кога са им дистрибутори,но котела го купих мисля беше януари месец.Те ми дадоха прилична цена плюс това го имаха в наличност.При което аз го купих и сега стои в мазето чакайки някой да го върже. Понеже и това трябва да се случи все някога се чудя дали и аз като тебе да не тръгна сам да се оправям с него. В Бургас не че няма "майстори" но никой не е монтирал такъв котел и един вид ще прави това което и аз бих направил евентуално с тази разлика че ще ме оръси хич да не е 500-600 лева за това.Ще видим.Има още малко време да реша и с твоя и на съфорумците помоща може и да се оправя..надявам с  е.
 е.