dobrev, понеже си ме цитирал смятам да ти отговоря. Ти си си взел пелетна горелка и си доволен, тази зима няма да хамалуваш, това е естествено. Аз обаче шест сезона монтирам пелетни горелки и котли и ги наблюдавам, така че каквото казвам е на базата на опита. Монтирал съм различни марки и модели, а дори вече имам няколко случая на подмяна на пелетни горелки и котли. Миналата зима беше първата смяна и пак аз намерих клиента, който я купи втора ръка, пак аз я монтирах, втория клиент също е доволен (вече втора зима), но и той ще я препродаде, сигурен съм и знам какво ще вземе
. Разликата от няколкостотин лева се избива за по-малко от една зима.
Шопе, обвиняваш ме в търгашество ли? Свободен си да се откажеш от сигурната заплата и пенсия и да пробваш. Ще умреш от глад, ако гледаш да продаваш това, което има най-голяма отстъпка, а не предлагаш най-доброто
Съжалявам, че писах поста с препоръката, за в бъдеще ще гледам да си мълча. Явно мненията на лаиците се приемат за по-достоверни

Шопе, обвиняваш ме в търгашество ли? Свободен си да се откажеш от сигурната заплата и пенсия и да пробваш. Ще умреш от глад, ако гледаш да продаваш това, което има най-голяма отстъпка, а не предлагаш най-доброто
Съжалявам, че писах поста с препоръката, за в бъдеще ще гледам да си мълча. Явно мненията на лаиците се приемат за по-достоверни