pepo7603 написа:andreti10 написа:За парола на системното меню мога да избирам от:А 9
00 до 99
a0 до а9
b0 до b9
c0 c9
d0 d9
e0
....
p0 p9
........
БЛАГОДАРЯ МНОГО!!!
pepo7603 написа:andreti10 написа:За парола на системното меню мога да избирам от:А 9
00 до 99
a0 до а9
b0 до b9
c0 c9
d0 d9
e0
....
p0 p9
........
mizstefan написа: Ползвам камината 4-ти сезон.Наскоро забелязах,че на "кошницата" в която горят пелетите от долу липсва (е изтънял) чугуна и има пукнатина.Дали тези стружки не са от това.Някой знае ли от къде мога да закупя такава "кошница".Не е от това колега. Преди да започне сезона смених старата кошница по гаранцията, защото беше не изтъняла, а направо си се бяха съединили дупките. Тогава обаче бях с други пелети и нямаше нищо под кошницата при чистене. Сега съм с чисто нова кошница. А ако този проблем беше от нея, до сега да съм останал поне без дъното й
bmahob написа:Колеги с старите бурнит с управление като на Алфа плам, я кажете като влезете в меню LOAD INITIAL за 90сек колко гр пелети пуска???При мен съм настроил този параметър на 30сек. Като количество не съм мерил. Още в началото инсталатора ме посъветва да гледам когато пълни и да настройвам така, че да покрива отвора на запалката. Е малко си поиграх, но го постигнах.
chungata написа:+1 При мен на 23Кв е 35 сек.bmahob написа:Колеги с старите бурнит с управление като на Алфа плам, я кажете като влезете в меню LOAD INITIAL за 90сек колко гр пелети пуска???При мен съм настроил този параметър на 30сек. Като количество не съм мерил. Още в началото инсталатора ме посъветва да гледам когато пълни и да настройвам така, че да покрива отвора на запалката. Е малко си поиграх, но го постигнах.
bmahob написа:Ето от къде мога да го променя, при мене пуска точно 136гр за 90секундиНе е важен грамажа, а по скоро пелетите да покрият запалката както писа chungata.
bmahob написа:А така можеш ли да засечеш колко пуска за 1 секунда?Не,и искам да го видя коя факир дето ще го направи за 1 сек.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: