Най - вълнуващия въпрос зимно време.
pepo7603 написа:
andreti10 написа:
За парола на системното меню мога да избирам от:
00 до 99
a0 до а9
b0 до b9
c0 c9
d0 d9
e0
....
p0 p9

........ :?
А 9

БЛАГОДАРЯ МНОГО!!!
bmahob - майстор
Колеги с старите бурнит с управление като на Алфа плам, я кажете като влезете в меню LOAD INITIAL за 90сек колко гр пелети пуска???
chungata - специалист
mizstefan написа:
Ползвам камината 4-ти сезон.Наскоро забелязах,че на "кошницата" в която горят пелетите от долу липсва (е изтънял) чугуна и има пукнатина.Дали тези стружки не са от това.Някой знае ли от къде мога да закупя такава "кошница".
Не е от това колега. Преди да започне сезона смених старата кошница по гаранцията, защото беше не изтъняла, а направо си се бяха съединили дупките. Тогава обаче бях с други пелети и нямаше нищо под кошницата при чистене. Сега съм с чисто нова кошница. А ако този проблем беше от нея, до сега да съм останал поне без дъното й :rolleyes: . От пелетите е защото винаги е различно количеството на "стружките" а формата им е винаги една и съща. Аз купих камината от БГ Терм. Там може да питаш с кого контактуват за гаранциите и съответно да ти поръчат нова кошница.
chungata - специалист
bmahob написа:
Колеги с старите бурнит с управление като на Алфа плам, я кажете като влезете в меню LOAD INITIAL за 90сек колко гр пелети пуска???
При мен съм настроил този параметър на 30сек. Като количество не съм мерил. Още в началото инсталатора ме посъветва да гледам когато пълни и да настройвам така, че да покрива отвора на запалката. Е малко си поиграх, но го постигнах.
benimm8808 - специалист
chungata написа:
bmahob написа:
При мен съм настроил този параметър на 30сек. Като количество не съм мерил. Още в началото инсталатора ме посъветва да гледам когато пълни и да настройвам така, че да покрива отвора на запалката. Е малко си поиграх, но го постигнах.
+1 При мен на 23Кв е 35 сек.
bmahob - майстор
Ето от къде мога да го променя, при мене пуска точно 136гр за 90секунди
benimm8808 - специалист
bmahob написа:
Ето от къде мога да го променя, при мене пуска точно 136гр за 90секунди
Не е важен грамажа, а по скоро пелетите да покрият запалката както писа chungata.
При първоначалните настройки когато ми ги вкарва "инсталатора" беше на 90 сек. и два пъти ми се взриви камината, хубаво че издържа стъклото,а не се пръсна.Оттогава не съм го викал повече, след края на първата година му занезах гаранцията в офиса му да ми я подпечата, а той беше толкова учуден и очарован,че не съм го разкарвал.
bmahob - майстор
А така можеш ли да засечеш колко пуска за 1 секунда?
benimm8808 - специалист
bmahob написа:
А така можеш ли да засечеш колко пуска за 1 секунда?
Не,и искам да го видя коя факир дето ще го направи за 1 сек.
Ако имаш конктерно питане-питай.
Ако е това за 90 сек. колко пелети ще пусне,ще си изключа камината и ще го засека при пуск с вкаран параметър 90 сек.!!!
Но кой гарнтира,че диаметъра на шнека при двата модела камини са еднакви(моята и твоята) и от там,че падналите пелети(грамаж) са еднакви?

Поздрави.
bmahob - майстор
Не бе :-D Идеята е да провериш колко пуска вашата камина за 90секунди, /Щото с имисля така 136гр за 90сек, означава 1,51гр в сек средно, на скорст 1-1,5сек х 1,51гр. прави 2,265гр х 450цикъла при load pellet 00 прави 1020гр на час :-D на тази скорст :?

Тема "Настройки на BURNit Comfort PM 23" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: