Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Бат Диди - специалист
vandach написа:
n.ganev написа:
Ами сега? :?
Няма сега няма после продавам камини на еко спар а не котли и дали някаде сам казал да се вземе нещо от мен НЕ! Така че ниама какво да ми копирате мой пост пак казвам не искам да продавам на никой нищо просто споделих мнение
Няма няма ама има.
Аз напълно подкрепям Лазар. Тази горелка много хубава, само че тука имаше едни снимки на сестра и с въртящата камера/ X REVO/ дето уж гори всичко а пък си беше направила налеп със слънчогледови пелети, че собственика и слага стъргалка, ама иначе много хубава и за много пари, пфу. Я кажи с този красив разход, 3000 кг за 8 - 9 месеца за 86 м2 , с каква изолация си. Имам приятел , който живее на втори етаж а под него е кръчма с камина на дърва без водна риза, питам го:
-Как са климатиците? Колко ток плащаш?
-Колкото през лятото. :shock: :shock: :shock:
- А, как така ?
И той ми обяснява за кръчмата.
Не знам проблем ли е да се пусне тема за производители, там да си хвалят стоката там да плюят по другите а пък който се навие да си купи да си носи кръста.
LazarGanev - "Велик майстор"
vandach написа:
Уважаеми господине аз нищо не продавам и нищо не излагам , просто споделих какво имам в къщи с колегата който търсеше котел под 4000 лева,ако вие произвежда те нещо и си мислите че е най най или пък го монтирате не ви знам то това си е ваш проблем не мой , изащо се заяжате незнам.... И мебел другото хората в форума не са наивни а търсят завети и мнение на други хора а не на някои " голям разбирач " те такива много малко са истинските.
vandach написа:
Няма сега няма после продавам камини на еко спар
В крайна сметка се спрях на Грейко Експерт (най-вече поради някои мнения в този форум), но все пак, към днешна дата Грейко или Торч (чисто пелетен) комплект с горелка?
elgenjo написа:
В крайна сметка се спрях на Грейко Експерт (най-вече поради някои мнения в този форум), но все пак, към днешна дата Грейко или Торч (чисто пелетен) комплект с горелка?
Да не обърка темите?
viewtopic.php?f=10&t=42457&p=841362#p841362
И към днешна дата, каквото и да избереш, ще подкрепиш българското.
Задавай си въпроси и ще намериш отговорите!
Какви нужди имаш?
Можеш ли да си го позволиш?
Как смяташ да ги удовлетвориш?
На каква цена?
А последващите разходи?
....................................?
6osi6 - майстор
elgenjo написа:
Можеш да купиш един гаранционен Торч, в момента е в промоция, за 3700 лева.
andy_forresite - майстор
3650 :) По топлотехнически анализ от фирма жилището ми само от стените и таваните при -15 навън и 21° вътре губи топлина, която за да се компенсира при кпд 91,4% и пелети 4300 ккал, трябва да се изгорят 94 кг пелети. А имам прозорци, врати... В момента не гори и се топля с печка на дърва. Реших да спестя пари за топлоизолация. И пак ми е студено, не мога да се стопля и това е.
kalin72 - майстор
Реших да спестя пари за топлоизолация
А, е те това е приказка :) Ей го лятото иде, имаш време до догодина....и не продавай котела, не прави друга глупост, с извинение :)
Здравейте. Май не е тук мястото на това питане, но ако някой модератор прецени-нека го премести.
Търся да си закупя програмируеми ел. термоглави за радиатори. Някой, който ползва и е доволен, да препоръча марка и да каже от къде да си купя.
Много ми харесват на Хъниуел, но не ми се дават 120 лв за брой. По скоро нещо до 50-60 лв.
Поздрави ! :prayer:
Д.Методиев написа:
Здравейте. Май не е тук мястото на това питане, но ако някой модератор прецени-нека го премести.
Търся да си закупя програмируеми ел. термоглави за радиатори. Някой, който ползва и е доволен, да препоръча марка и да каже от къде да си купя.
Много ми харесват на Хъниуел, но не ми се дават 120 лв за брой. По скоро нещо до 50-60 лв.
Поздрави ! :prayer:
Правиш засада на Лидъла и чакаш да пуснат по 25 пари.
Мисля, че имаше на Херц на цената или малко под която се целиш.
gnt69 - майстор
Оня ден минах през конрад русе имаше и от двата вида, дали са хубави не знам но са евтини.

http://www.stbbg.com//?&page_id=3&recor ... 8&offset=0

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: