Най - вълнуващия въпрос зимно време.
6osi6 написа:
vandach написа:
И мебел другото хората в форума не са наивни а търсят завети и мнение на други хора а не на някои " голям разбирач " те такива много малко са истинските.
vandach, искал си да напишеш нещо, или си седнал върху клавиатурата :?
Най вероятно второто ама много ме ядоса един бастун и от нерви съм объркал някой букви но смисала се хваща
emilvelkov73 - специалист
6osi6 написа:
emilvelkov73 написа:
Моля да препоръчате чисто пелетен котел.
Препоръчваме! Четете ли, не четете ли написаното над Вас, не знам! Още повече, че котелът е на склад в града ви. Вярно, че цената е с двеста над четири хиляди, но има поне две неща които не се предлагат в други котли.
Извинявам се много,но не знам за кой котел говориш на склад.Може и да не съм видял нещо,но ако не е проблем напиши за какво става въпрос.
Благодаря.
6osi6 - майстор
http://artel-kamini.com/%d0%ba%d0%be%d0 ... %82%d0%b8/
Тук питаш и гледаш на място. Миналата седмица продаваха котел 24kW за 4200.
emilvelkov73 - специалист
6osi6 написа:
http://artel-kamini.com/%d0%ba%d0%be%d0 ... %82%d0%b8/
Тук питаш и гледаш на място. Миналата седмица продаваха котел 24kW за 4200.

Благодаря ти много.
А имаш ли наблюдение дали е хубав?
Hidrogen - напреднал
vandach написа:
LazarGanev написа:
vandach написа:

За пореден път се обеждавам че в всеки форум има по един или двама големи разбирачи които знаят всичко. Уважаеми господине аз нищо не продавам и нищо не излагам , просто споделих какво имам в къщи с колегата който търсеше котел под 4000 лева,ако вие произвежда те нещо и си мислите че е най най или пък го монтирате не ви знам то това си е ваш проблем не мой , изащо се заяжате незнам.... И мебел другото хората в форума не са наивни а търсят завети и мнение на други хора а не на някои " голям разбирач " те такива много малко са истинските.
Прикачен файл:
Untitled.png
n.ganev написа:
Ами сега? :?
Няма сега няма после продавам камини на еко спар а не котли и дали някаде сам казал да се вземе нещо от мен НЕ! Така че ниама какво да ми копирате мой пост пак казвам не искам да продавам на никой нищо просто споделих мнение
Бат Диди - специалист
vandach написа:
n.ganev написа:
Ами сега? :?
Няма сега няма после продавам камини на еко спар а не котли и дали някаде сам казал да се вземе нещо от мен НЕ! Така че ниама какво да ми копирате мой пост пак казвам не искам да продавам на никой нищо просто споделих мнение
Няма няма ама има.
Аз напълно подкрепям Лазар. Тази горелка много хубава, само че тука имаше едни снимки на сестра и с въртящата камера/ X REVO/ дето уж гори всичко а пък си беше направила налеп със слънчогледови пелети, че собственика и слага стъргалка, ама иначе много хубава и за много пари, пфу. Я кажи с този красив разход, 3000 кг за 8 - 9 месеца за 86 м2 , с каква изолация си. Имам приятел , който живее на втори етаж а под него е кръчма с камина на дърва без водна риза, питам го:
-Как са климатиците? Колко ток плащаш?
-Колкото през лятото. :shock: :shock: :shock:
- А, как така ?
И той ми обяснява за кръчмата.
Не знам проблем ли е да се пусне тема за производители, там да си хвалят стоката там да плюят по другите а пък който се навие да си купи да си носи кръста.
LazarGanev - "Велик майстор"
vandach написа:
Уважаеми господине аз нищо не продавам и нищо не излагам , просто споделих какво имам в къщи с колегата който търсеше котел под 4000 лева,ако вие произвежда те нещо и си мислите че е най най или пък го монтирате не ви знам то това си е ваш проблем не мой , изащо се заяжате незнам.... И мебел другото хората в форума не са наивни а търсят завети и мнение на други хора а не на някои " голям разбирач " те такива много малко са истинските.
vandach написа:
Няма сега няма после продавам камини на еко спар
В крайна сметка се спрях на Грейко Експерт (най-вече поради някои мнения в този форум), но все пак, към днешна дата Грейко или Торч (чисто пелетен) комплект с горелка?

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: