Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev написа:
vandach написа:
nandrolon написа:

Това ли са котлите колега?

http://comunicatorbg.com/peleterm.html
Да това са и си имат и пет години гаранция което не е маловажно
А бре момко, направете си първо сайт, пък после се излагайте на воля. Като Ви гледам снимките от галерията, повечето са монтажи на чужди горелки IVG на чужди котли. Пък и името ви е откраднато. За 2 години откакто сте се регистрирали, Вие с монтажи на чужди съоръжения ли се занимавахте или със собствено производство? Две години съществуване - пет години гаранция!? Баси, явно наистина изглеждаме толкова наивни в тоя форум, щом всички новорегистрирани ни смятат за такива! :cool:
За пореден път се обеждавам че в всеки форум има по един или двама големи разбирачи които знаят всичко. Уважаеми господине аз нищо не продавам и нищо не излагам , просто споделих какво имам в къщи с колегата който търсеше котел под 4000 лева,ако вие произвежда те нещо и си мислите че е най най или пък го монтирате не ви знам то това си е ваш проблем не мой , изащо се заяжате незнам.... И мебел другото хората в форума не са наивни а търсят завети и мнение на други хора а не на някои " голям разбирач " те такива много малко са истинските.
6osi6 - майстор
emilvelkov73 написа:
Моля да препоръчате чисто пелетен котел.
Препоръчваме! Четете ли, не четете ли написаното над Вас, не знам! Още повече, че котелът е на склад в града ви. Вярно, че цената е с двеста над четири хиляди, но има поне две неща които не се предлагат в други котли.
6osi6 - майстор
vandach написа:
И мебел другото хората в форума не са наивни а търсят завети и мнение на други хора а не на някои " голям разбирач " те такива много малко са истинските.
vandach, искал си да напишеш нещо, или си седнал върху клавиатурата :?
6osi6 написа:
vandach написа:
И мебел другото хората в форума не са наивни а търсят завети и мнение на други хора а не на някои " голям разбирач " те такива много малко са истинските.
vandach, искал си да напишеш нещо, или си седнал върху клавиатурата :?
Най вероятно второто ама много ме ядоса един бастун и от нерви съм объркал някой букви но смисала се хваща
emilvelkov73 - специалист
6osi6 написа:
emilvelkov73 написа:
Моля да препоръчате чисто пелетен котел.
Препоръчваме! Четете ли, не четете ли написаното над Вас, не знам! Още повече, че котелът е на склад в града ви. Вярно, че цената е с двеста над четири хиляди, но има поне две неща които не се предлагат в други котли.
Извинявам се много,но не знам за кой котел говориш на склад.Може и да не съм видял нещо,но ако не е проблем напиши за какво става въпрос.
Благодаря.
6osi6 - майстор
http://artel-kamini.com/%d0%ba%d0%be%d0 ... %82%d0%b8/
Тук питаш и гледаш на място. Миналата седмица продаваха котел 24kW за 4200.
emilvelkov73 - специалист
6osi6 написа:
http://artel-kamini.com/%d0%ba%d0%be%d0 ... %82%d0%b8/
Тук питаш и гледаш на място. Миналата седмица продаваха котел 24kW за 4200.

Благодаря ти много.
А имаш ли наблюдение дали е хубав?
Hidrogen - напреднал
vandach написа:
LazarGanev написа:
vandach написа:

За пореден път се обеждавам че в всеки форум има по един или двама големи разбирачи които знаят всичко. Уважаеми господине аз нищо не продавам и нищо не излагам , просто споделих какво имам в къщи с колегата който търсеше котел под 4000 лева,ако вие произвежда те нещо и си мислите че е най най или пък го монтирате не ви знам то това си е ваш проблем не мой , изащо се заяжате незнам.... И мебел другото хората в форума не са наивни а търсят завети и мнение на други хора а не на някои " голям разбирач " те такива много малко са истинските.
Прикачен файл:
Untitled.png
n.ganev написа:
Ами сега? :?
Няма сега няма после продавам камини на еко спар а не котли и дали някаде сам казал да се вземе нещо от мен НЕ! Така че ниама какво да ми копирате мой пост пак казвам не искам да продавам на никой нищо просто споделих мнение

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: