Добре е с тези 37 гр., само дето не си написал кой как отоплява около теб, каква е външната Т и по колко време в денонощието гори камината. При мен с 46 гр. и 65 кв м след няколко часа става бая топло и минавам на климатици. Всъщност от няколко дни не съм я палил. Аз ти вярвам, защото и при мен е така, ама друг едва ли ще ти повярва. И моите настройки са като твоите. Къща, втори етаж, под мен не отопляват.
Апартамента е на 2-ти етаж на два калкана ми са две от стаите имам само една стене вътрешна от към хола където е пелетната камина. От всяка стая имам външна стена. Блока е саниран по програма и скоро приключи, дограмата е с менена от PVC на PVC защото не ми харесваше как беше изработена и монтирана. Това си е мой проблем плащам си за грешките. Изолация имам външна 10 см стиропор, вътрешна имам на всяка външна стена в хола е 7 см пирелитови тухли, в кухнята 5 см стиропор и на тавана 3 см. В коридора имам пдч плоскости на стените като ламперия. В спалнята всяка една стена и таван е със стиропор 5 и 3 см. Печката е купихме миналата година ноември месец. Не се гаси печката денонощно работи на 1-ва степен. Заснех малко клипче след като се прибирах от работа. Новата ми сметка за електрическа енергия 05-02-2018 80.92 лева а старата 06-02-2017 68.18 лева.