Най - вълнуващия въпрос зимно време.
estzvetanov - специалист
Май скоро истината ще излезе наяве....... :?
filmatoplo - майстор
Няма намек ,каэах че се радвам эа това че горите такива пелети .
meneldor - помощник
Здравейте,

Имам проблем със свързването от Фумис pc-pro към alpha контролера с ucom. Всичко уж е както трябва, но нищо не показва на програмата. С обикновен терминал се вижда, че данни идват от там, но самото pc-pro седи безмълвно.
pandeli - напреднал
А с какъв (кой) софтуер работиш, в смисъл от къде е ?
wpw - специалист
Здравейте.
Имам следния въпрос: Защо камината се изключва, а не минава в модулация при достигане на зададената температура на водата ? Продухването с вентилатора продължава до спадане на температурата на водата до 38 гр. и на изходящите газове 45 гр., след което се запалва отново сама.
nokoniko - специалист
wpw написа:
Здравейте.
Имам следния въпрос: Защо камината се изключва, а не минава в модулация при достигане на зададената температура на водата ? Продухването с вентилатора продължава до спадане на температурата на водата до 38 гр. и на изходящите газове 45 гр., след което се запалва отново сама.
На коя степен я държиш.
wpw - специалист
nokoniko написа:
wpw написа:
Здравейте.
На коя степен я държиш.
Едно и също е на автоматичен режим или на степен (3 или 4). На 2 не може да надмине зададените 55 градуса на водата и не рестартира. Параметри 95 и 96 са 5 гр. Въпроса ми е как да се вкара в модулация, а не да се гаси и пали?
pandeli - напреднал
А колко е зададената температура на въздуха? От практиката се е наложило да се работи на максималната (51 гр.), което е невъзможно да се достигне и тогава тя "гони" зададената на водата. Моята е Минима 12 и работи перфектно с Тв.=51 и Т вода=80 гр.
nelim - специалист
pandeli написа:
А колко е зададената температура на въздуха? От практиката се е наложило да се работи на максималната (51 гр.), което е невъзможно да се достигне и тогава тя "гони" зададената на водата. Моята е Минима 12 и работи перфектно с Тв.=51 и Т вода=80 гр.
Не е ли много тая Твода 80гр? моята Алба дойде настроена на 60гр и така си я карам, тия 80гр не ти ли вдигат разхода, още повече че не изглеждат нужни в това меко време ;)

Тема "Пелетни камини "EcoSpar"- настройки, мнения." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: